П'ятниця, 01 лютого 2019 13:40

Увага! 25 березня 2019 року відбудеться конкурс з перевезення пасажирів автобусним маршрутом №11 «Нова Умань – вул. Дерев’янка, 3» (графіки №№ 1, 2)

Відповідно до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 24.01.2019 року № 5 «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів автобусним маршрутом №11 «Нова Умань – вул. Дерев’янка, 3» (графіки №№ 1, 2)», виконавчим комітетом Уманської міської ради оголошується конкурс з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування за такими об’єктами конкурсу:

 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 24.01.2019 року № 5 «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів автобусним маршрутом №11 «Нова Умань – вул. Дерев’янка, 3» (графіки №№ 1, 2)», виконавчим комітетом Уманської міської ради оголошується конкурс з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування за такими об’єктами конкурсу:

  1. Об’єкт № 1 – маршрут № 11 «Нова Умань – вул. Дерев’янка,3»

 (графіки №№ 1, 2)

Маршрут руху:

1) у прямому напрямку – Нова Умань, вул.  Визволителів, вул. Довженка, вул. Новоуманська, вул. Садова, вул. Небесної сотні, вул. Незалежності, вул. Гайдамацька, Уманський колгоспний ринок, вул. Небесної сотні, вул. Незалежності, вул. Залізнична, вул. Енергетична, вул. Теплична, вул. Дерев’янка;

2) у зворотному напрямку – вул. Дерев’янка, вул. Теплична, вул. Енергетична, вул. Залізнична, вул. Незалежності, вул. Гайдамацька, Уманський колгоспний ринок, вул. Небесної сотні, вул. Садова, вул. Новоуманська, вул. Довженка, вул. Визволителів, Нова Умань.

Кількість оборотних рейсів: графік №1 – 7, графік №2 – 7.

Режим руху: у звичайному режимі.

Початок роботи за графіком №1 – о 06 год.40 хв., закінчення роботи – о 18 год. 58 хв.; початок роботи за графіком №2– о 07 год. 20 хв., закінчення роботи – о 19 год. 38 хв.

Інтервал руху: щоденно згідно з графіками руху.

 

Основні умови конкурсу:

Конкурс проводиться відповідно до вимог статей 7, 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», постанов Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», від 18.02.1997 р. №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» (зі змінами).

Обов’язкові вимоги до пасажирських перевізників

  1. Перевезення пасажирів у звичайному режимі руху працюють автобуси пасажиромісткістю понад 22 пасажири, класу І.
  2. Технічні показники відповідно ДСТУ 3649:2010, ДСТУ 2543:94.
  3. Використання на маршрутах сертифікованих автобусів для міських маршрутів.
  4. Екологічні показники відповідно ДСТУ 4277:2004.
  5. Використання для перевезення пасажирів автобусів, двигуни яких відповідають чинним державним стандартам з екологічної безпеки.
  6. Забезпечення роботи на об’єкті конкурсу, який включає міський автобусний маршрут загального користування, транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, в кількості до 35 відсотків загальної кількості автобусів до 31 грудня 2019 р. та до 50 відсотків - з 1 січня 2020 року.

Транспортні засоби, пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, повинні бути пристосовані для користування інвалідами з вадами зору, слуху та з ураженнями опорно-рухового апарату, а також передбачати можливість встановлення зовнішніх звукових інформаторів номера і кінцевих зупинок маршруту, текстових та звукових систем у салоні для оголошення зупинок. Загальний перелік відповідних вимог встановлюється згідно з порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їх використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого Мінінфраструктури.

 Додаткові вимоги до пасажирських перевізників1. Надання соціально значущих послуг автомобільного транспорту - перевезення пільгових категорій громадян:

1) без надання компенсації з бюджету − згідно конкурсних пропозицій перевізників;

2) з наданням компенсації з бюджету – в обсягах, визначених договором між перевізником і управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради; перевезення пасажирів за тарифами, встановленими згідно з чинним законодавством.

  1. Наявність кондуктора в автобусах, що здійснюють перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування.
  2. Наявність у персоналу відповідних знань та кваліфікації стосовно порядку надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом.
  3. Забезпечення утримання в належному технічному й санітарному стані рухомого складу та зберігання транспортних засобів згідно з вимогами законодавства, здійснення контролю за технічним станом транспортних засобів перед виїздом на маршрут, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, забезпечення медичного контролю за станом здоров’я водіїв.

Документи на конкурс приймаються щоденно з дня опублікування оголошення до 17.15 год. 04 березня 2019 року за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, відділ економічного розвитку Уманської міської ради, каб. 326. Режим роботи: щоденно з 8.00 до 17.15 год., у п’ятницю з 8.00 до 16.00 год., обідня перерва – з 13.00 год. до 14.00 год., вихідні – субота, неділя.

Ознайомитися з умовами конкурсу та отримати бланки документів можна за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, відділ економічного розвитку Уманської міської ради, каб. 326.

Конкурс буде проведено за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, зала засідань виконавчого комітету (ІІ поверх), 25 березня 2019 року о 10.00 год.

Розмір плати за участь у конкурсі складає 1700,0 грн., в т.ч. ПДВ 283,33 грн. за один об’єкт конкурсу перераховується на рахунок виконавчого комітету Уманської міської ради для зарахування до спеціального фонду місцевих бюджетів власних надходжень бюджетних установ (плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю) та використовувати для покриття витрат на організацію та проведення конкурсу.

Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: 3-72-78; електронна адреса: e-mail: uman-Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; адреса веб-сайту: www.uman-rada.qov.ua.

Конкурсний комітет

Прочитано 987 разів