Версія для друку
Вівторок, 17 листопада 2020 11:42

Щодо проведення конкурсу з перевезення пасажирів міським автобусним маршрутом загального користування №15«Залізничний вокзал – Дачі»

Повідомляємо, що дата проведення конкурсу з перевезення пасажирів міським автобусним маршрутом загального користування №15«Залізничний вокзал – Дачі», яка була запланована на 19 листопада 2020р., переноситься в зв’язку з кадровими змінами, що відбулися у виконавчому комітеті Уманської міської ради після оголошення результатів виборів на посаду Уманського міського голови Уманського району Черкаської області.

Після затвердження нового складу конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування м.Умань буде визначено дату проведення конкурсу з перевезення пасажирів міським автобусним маршрутом загального користування №15 «Залізничний вокзал – Дачі».

Про дату, місце та час проведення конкурсу перевізника-претендента буде повідомлено додатково.

Довідково: публікація оголошення про проведення вищезазначеного конкурсу відбулась в міськрайонному тижневику «Уманська зоря» від 02 жовтня 2020р. №39 (17058).

Виконавчий комітет Уманської міської ради

Прочитано 613 разів