Середа, 21 липня 2021 15:27

Засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Уманської міської територіальної громади

21 липня 2021 року, під головуванням начальника відділу економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради С.І. Бовгири, відбулось засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Уманської міської територіальної громади, на якому було розглянуто наступні питання:

1. Про результати перевірки достовірності інформації викладеної в документах наданих перевізниками-претендентами та допущення до участі у конкурсі перевізників-претендентів ПП «УМАНЬ ТРАНС СЕРВІС», ФОП Подолянець В.О., ФОП Синиця О.О..

2. Про розкриття конвертів «№ 2», які містять заяви для участі в конкурсі та визначення переможців конкурсу на перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами загального користування № 1-А«вул. Виговського – Райлікарня» (графіки №№ 1, 2, 3), № 1-Б«Енергонагляд – Райлікарня» (графіки №№ 1, 2, 3), № 16«Залізничний вокзал – Дачі «Олександрівка», № 21«вул. Волкова – ТОВ «ТІМ» (графіки №№ 1, 2), № 22-Д «ГРС – вул. Кармелюка – вул. Софіївська» та приміським автобусним маршрутом загального користування № 24«Умань – Полянецьке» (графіки №№ 1, 2).

3. Про визначення переможців конкурсу на міських та приміському автобусних маршрутах загального користування у межах території Уманської міської територіальної громади, які виносилися на конкурс. 

origin 1532 IMG 4379

origin 1532 IMG 4368

Прочитано 370 разів