Версія для друку
П'ятниця, 26 червня 2015 11:11

« До уваги жителів міста! Повідомляємо про результати конкурсу від 20 травня 2015 року з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування за маршрутом «Залізничний вокзал – Дачі «Олександрівка»!

 Повідомляємо про результати конкурсу від 20 травня 2015 року з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування за маршрутом «Залізничний вокзал – Дачі «Олександрівка»!

20.05.2015 р. відбулося засідання конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсів щодо перевезення пасажирів міським автобусним маршрутом «Залізничний вокзал – Дачі «Олександрівка».

У зв’язку з відмовою перевізника-претендента, конкурс за маршрутом «Залізничний вокзал – Дачі «Олександрівка» не відбувся.

Для врегулювання даного питання виконавчим комітетом проводились перемовини з іншими перевізниками міста, які також відмовляються брати на себе зобов’язання з обслуговування вказаного маршруту у зв’язку з відсутністю автобусного парку та сезонністю маршруту.

На численні звернення жителів міста рух автобуса за маршрутом «Залізничний вокзал - Дачі «Олександрівка» відновлено шляхом  обслуговування перевізниками згідно графіку чергувань.

 

Конкурсний комітет».

          

 

Прочитано 1171 разів