Версія для друку
П'ятниця, 06 травня 2016 12:00

“Увага! 29 червня 2016 року відбудеться конкурс з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування №№ 1-А, 6!

 29 червня 2016 року відбудеться конкурс з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування №№ 1-А, 6!

 

 Виконавчим комітетом Уманської міської ради оголошується конкурс з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування за такими об’єктами конкурсу:

 1.Об'єкт №1 – маршрут №1-А “Вул.Виговського-Райлікарня” (графік № 1).

 Маршрут руху:

  1. у прямому напрямку - вул. Виговського, вул. Залізнична, вул. Незалежності, вул. Гайдамацька, Уманський колгоспний ринок, вул. Небесної сотні, вул. Європейська, вул. Тищика, вул. Київська, вул. Інтернаціональна, вул. Білогрудівська;
  2. у зворотному напрямку - вул.  Білогрудівська, вул.  Інтернаціональна, вул. Київська, вул. Тищика, вул. Європейська, вул. Незалежності, вул. Гайдамацька, Уманський колгоспний ринок, вул. Небесної сотні, вул.Незалежності, вул. Залізнична, вул. Виговського.

Режим руху: у звичайному режимі.

Кількість оборотних рейсів - 9.

Інтервал руху –01 год.30 хв.

За графіком № 1: початок роботи – 06 год.05 хв., закінчення роботи – 19 год.35 хв.

2. Об'єкт №2 – маршрут № 6 “Залізничний вокзал-Нова Умань” (графік № 3).

Маршрут руху:

1) у прямому напрямку – вул. Залізнична, пл. Гагаріна, вул. Незалежності, вул. Гайдамацька, Уманський колгоспний ринок, вул. Небесної сотні, вул. Садова, вул. Потоцького, вул. Новоуманська, вул. Довженка, вул. Визволителів;

2) у зворотньому напрямку - вул. Визволителів, вул. Довженка, вул. Новоуманська, вул. Потоцького, вул. Садова, вул. Небесної сотні, вул. Незалежності, вул. Гайдамацька, Уманський колгоспний ринок, вул. Небесної сотні, вул. Незалежності, пл. Гагаріна, вул. Залізнична.

Режим руху: у звичайному режимі.

Кількість оборотних рейсів – 13,5.

Початок роботи – 07 год.15 хв., закінчення роботи – 20 год. 47 хв.

Інтервал руху – 01 год.

Основні умови конкурсу:

 Конкурс проводиться відповідно до вимог статей 7, 44 Закону України “Про автомобільний транспорт”, постанов Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. № 1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування”, від 18.02.1997р. №176 “Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту”.

Обов’язкові вимоги до пасажирських перевізників

Перевезення пасажирів у звичайному та експресному режимі руху: працюють автобуси, які відповідають вимогам стандарту ДСТУ UN/ECE R 36-03-2002 року, пасажиромісткістю більше 22 пасажирів класу І; у експресному та режимі маршрутного таксі: працюють автобуси, які відповідають вимогам стандарту ГСТУ 60.2-00017584-011-2001 „Засоби транспортні дорожні. Технічні вимоги до безпечності конструкцій автобусів загального призначення, які знаходяться в експлуатації” пасажиромісткістю від 11 до 22 пасажирів класів А, В,С.

Технічні показники відповідно ДСТУ ECE R 36-03-2002 року, ДСТУ 3649, ДСТУ 2543.

Екологічні показники відповідно ДСТУ 4277:2004 року.

Перевізники зобов’язані виконувати перевезення пасажирів за затвердженими замовником графіками руху.

Забезпечувати роботу рухомого складу за визначеним розкладом руху з відповідною організацією диспетчерського управління.

Умови перевезень пасажирів міськими автобусними маршрутами, що повинні виконувати автомобільні перевізники, визначені на відповідному об’єкті конкурсу:

1) Виконання вимог законодавчих і нормативно-правових актів України у сфері перевезення пасажирів.

2) Забезпечення якісного і безпечного руху на маршруті.

3) Захист прав споживачів під час їх транспортного обслуговування.

4) Забезпечення надійності, комфортності та безпеки транспортних засобів, що працюватимуть маршрутом.

          5) Надання соціально значущих послуг автомобільного транспорту - перевезення пільгових категорій громадян:

- без надання компенсації з бюджету − згідно конкурсних пропозицій перевізників;

- з наданням компенсації з бюджету – в обсягах, визначених договором між перевізником і управлінням праці та соціального захисту населення міської ради; перевезення пасажирів за тарифами, встановленими згідно з чинним законодавством).

6) Здійснення обов’язкового страхування пасажирів від нещасних випадків на транспорті згідно із законодавством.

7) Наявність у персоналу відповідних знань та кваліфікації стосовно порядку надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

8) Використання на маршрутах сертифікованих автобусів для міських маршрутів.

9) Забезпечення утримання в належному технічному й санітарному стані рухомого складу та зберігання транспортних засобів згідно з вимогами законодавства, здійснення контролю за технічним станом транспортних засобів перед виїздом на маршрут, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, забезпечення медичного контролю за станом здоров’я водіїв.

10) Використання для перевезення пасажирів автобусів, двигуни яких відповідають чинним державним стандартам з екологічної безпеки.

11) Визначення місць зупинки автобусів автопавільйонів з відповідною інформацією про рух автобусів.

12) Забезпечення регулярності руху, виконання затверджених графіків руху не менше 95 %, ведення обліку виконаних рейсів.

13) Забезпечення оновлення рухомого складу.

14) Створення конкурентного середовища.

15) Забезпечення роботи на об'єкті конкурсу, який включає міський автобусний маршрут загального користування, не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

16) Наявність у перевізника резерву автобусів для заміни рухомого складу в разі виходу техніки з ладу

17) Використання на міських маршрутах загального користування автобусів, які є власністю, спів власністю перевізника або взяті в лізинг.

               Перевага у конкурсі буде віддаватися тим суб'єктам господарювання, у наявності яких є спеціально обладнаний транспорт для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (хоча б один на маршрут).

            Конкурсний комітет приймає рішення про недопущення до
участі в конкурсі автомобільного перевізника, який:

     - подав до участі в конкурсі неналежним чином оформлені документи чи не в повному обсязі, а також такі, що містять недостовірну інформацію;

     - визнаний банкрутом або щодо якого порушено провадження у справі про банкрутство  (за винятком того, стосовно якого проводиться процедура  санації), або який перебуває у стадії ліквідації;

     - не відповідає вимогам статті 34 Закону України “Про автомобільний транспорт”; 
     - не має достатньої кількості транспортних засобів для виконання перевезень, затвердженої обов'язковими умовами конкурсу, та перевезень, які повинні  виконуватися  відповідно до чинних договорів (дозволів). Достатня кількість транспортних засобів визначається як кількість автобусів, необхідних для  виконання перевезень, та кількість  резервних транспортних засобів, яка становить 10 відсотків для міського сполучення;
      - має несплачені штрафні санкції, накладені Укртрансбезпекою, або водії якого мають  несплачені штрафи, накладені відповідно до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, неоскаржені у судовому порядку (що були накладені не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення конкурсу); 
     - подав конкурсну пропозицію, що не відповідає обов'язковим та додатковим умовам  конкурсу, крім випадків, передбачених частиною третьою статті 44 Закону України “Про автомобільний транспорт”.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт конкурсу окремо заяву за формою, визначеною згідно з додатком 1 до Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. № 1081, і такі документи:

1) нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів;

2) перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою “з місцем водія/без місця водія”), VIN-коду транспортного засобу, державного  номерного знака, року випуску транспортного засобу;

3) копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті;

4) документ, що підтверджує внесення плати за участь у конкурсі із зазначенням дати проведення конкурсу;

5) копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;

6) копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);

7) перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими  фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;

8) анкету за формою, визначеною згідно з додатком 5 до Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого  постановою КМУ від 03.12.2008 року № 1081;

9) копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма N 1ДФ) за останні повні два квартали.

Крім зазначених документів, претендент подає конкурсні пропозиції, які включають інформацію (в довільній формі) про наявність та характеристику виробничої бази, умови підтримання належного технічного та санітарного стану рухомого складу, умови контролю технічного стану транспортних засобів перед виїздом, про інвестиційний розвиток суб’єкта господарювання та соціальний ефект від його діяльності, умови контролю за станом здоров'я водіїв, досвід роботи.

            Документи для участі в конкурсі нумеруються й прошиваються. Їх підписує уповноважена особа перевізника-претендента й скріплює печаткою з позначенням кількості  сторінок цифрами і словами.

 Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах):
- конверт (пакет) з позначкою “№ 1” містить документи для участі в конкурсі.

- конверт (пакет) з позначкою “№ 2” містить документи з інформацією про те, на який  об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент (заява за формою, визначеною згідно з додатком 1 до Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. № 1081).

Документи на конкурс приймаються щоденно з дня опублікування оголошення до 17.15 год. 13 червня 2016 року за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, відділ економічного розвитку, к.317. Режим роботи: щоденно з 8.00 до 17.15 год., у п’ятницю з 8.00 до 16.00 год., обідня перерва – з 13.00 год. до 14.00 год., вихідні – субота, неділя.

Ознайомитися з умовами конкурсу та отримати бланки документів можна за адресою: м. Умань, пл.Соборності, 1, відділ економічного розвиту Уманської міської ради, к.317.

Конкурс буде проведено за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, мала зала засідань виконкому, ІІ поверх, 29 червня 2016 року о 10.00 год.

Розмір плати за участь у конкурсі складає 1500 грн. за один об’єкт конкурсу перераховується. Реквізити: Уманське УДКСУ у Черкаській області, МФО 854018, р/р 31553201332947, ЄДРПОУ 04061613, одержувач – виконавчий комітет Уманської міської ради, призначення - плата за участь у конкурсі з перевезення пасажирів.

Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: 3-72-78; електронна адреса: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; адреса веб-сайту: www.uman-rada.qov.ua.

Конкурсний комітет”.

 

Прочитано 2280 разів