П'ятниця, 20 травня 2022 11:15

Графік роботи дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги

BPD 73ebd

Відповідно до затвердженого графіку роботи дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги, в приміщенні Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради розпочав роботу консультативний пункт доступу до безоплатної правової допомоги Уманським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 У консультативному пункті громадяни зможуть отримати безоплатну первинну правову допомогу у вигляді консультацій і роз'яснень з правових питань, допомогу у складанні заяв, скарг, та інших документів правового характеру, надання допомоги у забезпеченні доступу осіб до безоплатної вторинної правової допомоги.

Консультаційний пункт доступу працюватиме кожного вівторка місяця з 09.00 до 13.00 за адресою: м.Умань, вул. Горького, 32/6 (приміщення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради).

Для отримання кваліфікованої юридичної допомоги громадяни також можуть безпосередньо звернутися до Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної  правової допомоги за адресою: м.Умань, вул. Небесної Сотні,4, оф. 224, тел.(04744)32533, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або ж за єдиним номером контакт-центру 0800213103 (цілодобово, у межах України безкоштовно).