Понеділок, 14 лютого 2022 11:48

Шановні представники Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради

16 лютого 2022 року о 16.00 годині в приміщенні сесійної зали Уманської міської відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради.

Порядок денний:

1.Дотримання показників якості електричної енергії та стандартів надання послуг з постачання і розподілу електроенергії побутовому споживачу Уманськими електричними мережами . Формування ціни на електроенергію. (Інформує начальник Уманської електричної мережі ПАТ «Черкасиобленерго» Ченчик Сергій Юрійович).

2.Про результати реалізації плану реформування закладів освіти у 2021 році та розгляд плану реформування на 2022 рік.(Інформує заступник начальника управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради , начальник відділу освіти Орлик Оксана Іванівна.)

3. Про виконання рішення Громадської ради ( протокол №6 від 21.04.2021 року) управлінням освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради щодо національно-патріотичного виховання та сучасні виклики для освіти. (Інформує головний спеціаліст управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, відділу освіти Піскун Ірина Василівна).

4. Історична місія воїнів - захисників України у зміцненні української державності та їх вплив на процес національно - патріотичного виховання молоді.(Інформує голова постійної комісії Сивак Володимир Миколайович).

5. Різне.                    

Явка представників Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради обов’язкова.

Прочитано 413 разів