Четвер, 27 вересня 2018 17:18

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 27 вересня,  на якому було розглянуто низку питань.

На початку засідання міський голова Олександр Цебрій нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілею від дня народження соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома Уманського міського територіального центру соціального обслуговування – центру соціальних послуг:

- Катерину Григораш;

- Олену Данилюк.

На черговому засіданні члени виконавчого комітету затвердили внесення змін до розпису міського бюджету на 2018 рік та перерозподіл видатків міського бюджету на 2018 рік.

На засіданні було погоджено склад конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на автобусного маршруті загального користування м.Умань в новій редакції та проведення конкурсу з перечення пасажирів автобусними маршрутами №5 «Нова Умань-завод ЗБВ» (графіки №№1, 2), №6 «Залізничний вокзал-Нова Умань» (графіки №№1,2,4), №8 «ГРС-Ринок» (графіки №№1,3), №9 «Завод ЗБВ-Райлікарня» (графік №5).

Також під час засідання члени виконавчого комітету затвердили титульний список на капітальні видатки у закладах та установах відділу освіти Уманської міської ради на 2018 рік в новій редакції та внесли змін до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 12 лютого 2018 р. №53 «Про призначення міських стипендій перспективним спортсменам».

Було погоджено штатний розпис КП «Уманське міське архітектурне бюро» на 2018 рік та затверджено Статут УКП «Комунальник»  в новій редакції.

Крім того, погоджено: надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам; нагородження відзнакою виконкому міської ради «Кращий за професією» та Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради тощо.

 

Прочитано 482 разів