Вівторок, 08 січня 2019 12:03

Відбулось засідання робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів у міському транспорті

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

8 січня 2019 року, під головуванням начальник відділу економічного розвитку Уманської міської ради С. Бовгири, відбулось засідання робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів міським транспортом, на якому було розглянуто наступне питання: «Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті м.Умань».

В засіданні взяли участь члени робочої групи, а саме: член Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради О. Бялик, депутат міської ради, секретар постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів І. Зікеєва, начальник відділу планування доходів та фінансування установ виробничої сфери фінансового управління Уманської міської ради В. Опенько, начальник фінансово-економічного відділу – головний бухгалтер управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Т. Побережна, начальник відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради В. Харченко, головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради Т. Тесля, головний спеціаліст юридичного відділу  Уманської міської ради Д. Гладченко, головний спеціаліст відділу економічного розвитку Уманської міської ради І. Заболотня.

За результатами засідання робочої групи, було запропоновано винести на розгляд виконавчого комітету Уманської міської ради пропозицію щодо встановлення тарифів:

  • на перевезення одного пасажира в розмірі 5 (п’ять) грн. 00 коп. міським пасажирським автомобільним транспортом у м. Умань;
  • на перевезення учнів початкових (1-4) класів загальноосвітніх шкіл в навчальний період в розмірі 2 (дві) грн. 50 коп. міським пасажирським автомобільним транспортом у м. Умань.

Yes Yes

Прочитано 728 разів