Четвер, 10 жовтня 2019 14:41

Громадському бюджету в Умані бути

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

10 жовтня відбулося засідання Координаційної ради з питань громадського бюджету міста Умань, на якому було проінформовано про підготовчу роботу з впровадження громадського бюджету в місті, озвучено нормативні документи, а саме: «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Умань та положення про порядок функціонування Координаційної ради з питань громадського бюджету міста Умань», «Про затвердження міської цільової  програми «Громадський бюджет міста Умань» на 2019-2023 роки».

На засіданні зазначено, що метою програми громадського бюджетування є створення та запровадження ефективної системи взаємодії органів місцевого самоврядування та громадськості в бюджетному процесі для задоволення потреб мешканців міста Умань. На реалізацію цього проєкту у 2020 році буде виділено 500 тис. грн. з міського бюджету, а координацію всіх заходів з впровадження та функціонування громадського бюджету в м. Умань здійснює Координаційна рада.  

Учасники заходу обрали головою Координаційної ради з питань громадського бюджету міста Умань Зікеєву Ірину Леонідівну, депутата Уманської міської ради, заступником голови Координаційної ради – Малішевську Юлію Юріївну, заступника міського голови, секретарем – Мусійчук Тетяну Василівну, спеціаліста юридичного відділу.

Подання проєктів розпочинається з 15 жовтня і буде тривати протягом 30 днів.  З детальною інформацією щодо впровадження Громадського бюджету можна ознайомитися на онлайн-платформі Громадського Бюджету в розділі "Допомога".

Прочитано 1590 разів