Версія для друку
Понеділок, 18 травня 2020 10:04

Засідання постійних комісій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

15 травня відбулося засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища на якому розглянули проєкти рішень «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Незалежності, Гонти, Виговського, провулком Солов’їним та Осташівським ставом», та «Про затвердження змін до детального плану території громадської та житлової забудови, обмеженої вулицями Демуцького, Суровцової, Садовою та Некрасова».

В роботі комісії взяли участь секретар міської ради Кирилюк Л.М. та начальник відділу архітектури, містобудування та кадастру Корніюк О.В.

15 травня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів на якому розглянули проєкти рішень «Про виконання міського бюджету м. Умань за І квартал 2020 року», «Про виплату грошової винагороди  працівникам КНП «Уманська міська лікарня»,  які задіяні у лікуванні хворих на коронавірус», «Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2019 р. № 2-71/7 «Про міський бюджет м. Умань на 2020 рік», «Про місцеві податки i збори на 2021 рік», «Про затвердження Положення про Реєстр територіальної громади м. Умань в новій редакції», «Про затвердження Положення про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти» та «Про внесення змін до рішення Уманської  міської ради від 03.04.2020 № 2.1-76/7».

В роботі комісії взяли участь секретар міської ради Кирилюк Л.М., заступник міського голови, секретар виконавчого комітету Плотнікова Л.П., начальник бухгалтерської служби Філатова Л.В., начальник фінансового управління Петриченко А.В., заступник начальника фінансового управління Новосельцева І.Ю., начальник відділу планування доходів бюджету та фінансів установ виробничої сфери фінансового управління Опенько В.А. та заступник начальника відділу ЖКГ Загородній В.Б.

Прочитано 514 разів