Четвер, 11 червня 2020 18:57

Черговий етап послаблення карантинних заходів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З 10 червня 2020 року почав діяти черговий  етап послаблення карантинних заходів з врахуванням результатів оцінки поточної епідемічної ситуації в області, який дозволив:

  • діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях за умови дотримання протиепідемічних заходів;
  • діяльність закладів культури, зокрема з прийманням відвідувачів за рішенням власника (органу управління), у тому числі культурних заходів за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрах площі приміщення, де проводиться захід;
  • діяльність закладів, що надають послуги з розміщення (баз відпочинку, майданчиків для кемпінгу, хостелів, оздоровчих таборів, таборів праці та відпочинку, санаторіїв і пансіонатів, закладів фізичної культури та спорту), крім дитячих закладів з оздоровлення та відпочинку.

Таке рішення ухвалено на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів»(із змінами).

Керівникам закладів незалежно від форм власності вказано на неухильне дотримання протиепідемічних заходів та вимог санітарно-епідеміологічного законодавства.

В разі погіршення епідеміологічної ситуації в місті комісією буде прийнято відповідне рішення щодо посилення додаткових обмежувальних заходів.

 

Прочитано 765 разів