Понеділок, 15 червня 2020 08:01

Анкета для організацій підтримки бізнесу та бізнес-об'єднань щодо включення до інтерактивної мапи об’єктів інфраструктури підтримки підприємництва на веб-сайті Дія. Бізнес

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Мінцифра за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” оцифрує усі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва та бізнес-об’єднання в Україні та розробить інтерактивну мапу для потенційних та діючих підприємців з сіл, міст (в тому числі об’єднаних територіальних громад) та регіонів на веб-сайті Дія.Бізнес.

Під час карантинних обмежень, представникам влади та бізнесу особливо важливо залишатися «на зв'язку». Саме тому дана ініціатива спрямована на підтримку підприємців, представників органів місцевого самоврядування, інших зацікавлених сторін у подоланні наслідків СOVID-19.

На мапі кожен підприємець зможе знайти вичерпну інформацію про інкубатори та акселератори, центри підтримки підприємництва, фонди, бізнес-асоціації та інші об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді та регіоні.

Головна мета проєкту: консолідувати на одному веб-сайті Дія.Бізнес всю інформацію про існуючі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва, які можуть надати підтримку потенційним та діючим підприємцям на локальному рівні.

До кінця червня 2020 року інтерактивна мапа буде доступна на веб-сайті Дія.Бізнес, а всі потенційні та діючі підприємці матимуть можливість знайти об’єкти, які зможуть надати допомогу для створення та розвитку власного бізнесу.

Мінцифра розпочала збір інформації про такі об’єкти для наповнення інтерактивної мапи.

Якщо ви представляєте бізнес-об’єднання, організацію підтримки підприємництва, або знаєте про такі організації у своєму населеному пункті і хочете додати їх на інтерактивну мапу, запрошуємо подати заявку на включення до інтерактивної мапи.

Якщо у вас є декілька організацій для включення на інтерактивну мапу, ви можете заповнити форму декілька разів, або завантажити таблицю за посиланням: https://bit.ly/2BoxYKU та направити її в заповненому вигляді на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Якщо ви представляєте орган місцевого самоврядування (в тому числі ОТГ) та бажаєте додати об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва свого населеного пункту на інтерактивну мапу, запрошуємо завантижити таблицю за посиланням: https://bit.ly/3dx22SN для заповнення та надіслати її на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Якщо у вас є питання та пропозиції щодо анкети, просимо надсилати їх на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Прочитано 776 разів