Четвер, 25 червня 2020 16:37

Сьогодні відбулося урочисте підбиття підсумків фотоконкурсу «Зачекінься в Умані».

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Фотоконкурс був присвячений Дню молоді і тривав з 15 по 24 червня на веб-платформі УманьNews.City. Організатори: відділ туризму Уманської міської ради та КП «Телекомпанія Умань».Захід проходив в рамках реалізації ініціативи UNICEF«Громада, дружня до дітей та молоді», кандидатом якої є місто Умань.

До участіу фотоконкурсі запрошували всіх, хто любить місто Умань, любить тут відпочивати, робити класні фото і залюбки ділиться з іншими своїми позитивними емоціями.

Загалом участь у конкурсі взяло близько 50учасників. Серед них не тільки уманчани, а й жителі Хмельниччини, Сумщини, Івано-Франківщини, Львівщини, Вінничини та Харківщини.

Авторам найкращих світлин міський голова Олександр Цебрій вручив подарунки і привітав з Днем молоді, який відзначатиметься 28 червня.

Переможцями фотоконкурсу «Зачекінься в Умані» стали юні красуні: Юлія Нечаєва(І місце),сестрички Анна і Марія Пуріс(ІІ місце), Оля Чупряк (ІІІ місце). Усі переможці отримали квитки у кінотеатр «Filmax», які вони зможуть використати, щойно заклад розпочне роботу, тасувенірну продукцію з символікою міста Умань. Крім того, «романтичною кавою» у кав’ярні «CoolCups» зможе посмакувати переможниця конкурсу Юля.Спеціальний подарунок від фотографа Інни Тарнавської отримали сестрички Пуріс за зайняте друге місце.

Автори ще десяти фото, які не стали переможцями, але набрали також чималу кількість голосів отримали заохочувальні призи: сувенірну продукцію з символікою Умані.

Серед учасників конкурсу найбільш масово був представлений колектив, який працює з молоддю – народний аматорський театр малих форм «Реверанс» Уманського МБК. Для них організатори також підготували спеціальний подарунок: квест-екскурсію «Незвіданими історіями міста» від молодого екскурсовода Вікторії Сигидюк.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

 

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 628 разів