П'ятниця, 31 липня 2020 15:25

81 чергова сесія Уманської міської ради VІІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

23 червня під головуванням міського голови Олександра Цебрія відбулась 81 чергова сесія Уманської міської ради VІІ скликання.

Перед початком сесії очільник міста вручив сертифікати на грошову компенсацію за належні для отримання житлові приміщення 4 особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в порядку черговості у розмірі 1 447 204 тис. грн (361 801 грн. на одну особу).

Кошти у повному обсязі було перераховано на рахунки зі спеціальним режимом використання: Владиславу Коровку, Надії Омельчук, Глібу Маточці, Тетяні Балагуті.

Також, Олександр Володимирович вручив:

  • Почесні грамоти виконавчого комітету за надану благодійну допомогу пільговим категоріям населення та одиноким уманчанам в період карантину, активну участь в громадському житті міста, ефективне ведення бізнесу та з нагоди Дня працівників торгівлі фізичним особам-підприємцям, депутатам міської ради:
  • Волошенку Олександру Олександровичу;
  • Панчуку Володимиру Володимировичу;
  • Степанському В’ячеславу Володимировичу;
  • Штангею Олександру Миколайовичу.
  • Подяку Уманської міської ради за вагомий внесок у розбудову міста, активну громадську позицію та з нагоди Дня працівників промисловості директору приватного підприємства «ІНТЕРЕС-ЦЕНТР», депутату міської ради Яценку Анатолію Анатолійовичу.

 На сесії депутати розглянули наступні питання:

  1. Про хід виконання Програми енергозбереження та енергоефективності м. Умань на 2016-2020 роки у 2019 році;
  2. Про зміни до Плану діяльності Уманської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік;
  3. Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2019 р. № 2-71/7 «Про міський бюджет м.Умань на 2020 рік»;
  4. Про затвердження положень про місцеві податки і збори в новій редакції;
  5. Про внесення змін до інвестиційної програми уманського комунального підприємства «Уманьтеплокомуненерго» на 2020 рік;
  6. Про затвердження Концепції модернізації Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради  на 2020-2022 роки,

та інші питання.         

Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes

Прочитано 1055 разів