Четвер, 17 грудня 2020 11:14

Увага, важлива інформація!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Державною надзвичайною протиепізоотичною комісією Уманської міської ради було визначено неблагополучною зоною обмежену вулицями: Вокзальна, Кармелюка, Богуна, Дерев’янка, Успенська;
загрозливою – м. Умань, села: Піківець, Кочержинці, Громи, Собківка, Городецьке, Паланської об’єднаної територіальної громади.
В неблагополучній та загрозливій зонах проводитимуться щеплення тварин. Заборонено улаштування ярмарок, виставок, змагань за участі будь-яких тварин, ввезення та вивіз тварин.
Карантинні заходи триватимуть до 08.02.2021.
Прохання до всіх власників тварин - надати інформацію щодо наявних тварин в приватних домоволодіннях на території ОСББ РЕУ-3, підприємств, установ та організацій і сприяти проведенню щеплень, зокрема і безпритульних тварин.
При загрозі покусу тваринами з непритаманною поведінкою прохання негайно телефонувати за телефоном 101, 102 або у відділ житлово-комунального господарства за телефоном 3-23-90, Уманську районну державну лікарню ветеринарної медицини.
Прохання до власників тварин - дотримуватися правил утримання, вигулу домашніх тварин.
Шановні жителі міста, навколишніх сіл!
Сказ – це небезпечна хвороба тварин та людей. З метою збереження життя та здоров’я – не підходьте, не годуйте, не провокуйте незнайомих тварин, при бажанні стерилізувати бродячих тварин – звертайтеся в Уманську районну державну лікарню ветеринарної медицини за телефоном 3-23-90.
Шановні мисливці!
Забезпечте виконання ст. 30 Закону України «Про мисливське господарство та полювання». Обов’язково прищепіть власних собак, дотримуйтеся правил полювання, не наражайте себе на небезпеку, пройдіть підготовку. Врахуйте, що в неблагополучній та загрозливій зонах заборонено промисловий та ліцензійний відстріл.
Бережіть себе!

 

Прочитано 552 разів