Середа, 03 березня 2021 11:57

8 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

26 лютого під головуванням міського голови Ірини Плетньової відбулась 8 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання.

155979417 1839753866199955 3448321338207865778 nПеред початком сесії Ірина Плетньова вручила відзнаку Уманської міської ради «За заслуги перед містом» за самовіддану працю на благо міської територіальної громади, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток пожежно-рятувальної служби, забезпечення захисту національного багатства, життя людей від вогню і стихії, активну громадську позицію начальнику Уманського районного відділу Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, полковнику служби цивільного захисту Лебедю Олександру Миколайовичу.

На сесії депутати розглянули такі питання:

1.     Про затвердження Програми підтримки Комунального некомерційного підприємства «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» Паланської сільської ради на 2021 рік.

2.     Про затвердження комплексної цільової Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки Уманської міської територіальної громади  на 2021–2025 роки.

3.     Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2020 року № 2-5/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2021 рік».

4.     Про внесення змін до рішення міської ради від 22.05.2020 року № 3.3-78/7 «Про місцеві податки i збори на 2021 рік».

5.     Про затвердження Положення  про відділ з питань цивільного захисту та оборонно-мобілізаційної роботи Уманської міської ради.

6.     Про затвердження Положення про управління праці та соціального захисту  населення Уманської міської ради в новій редакції.

7.     Про затвердження Положення про відділ економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради.

8.     Про внесення доповнень та змін до рішення міської ради від 23.12.2020р.   № 1-5/8 «Про Програму економічного і соціального розвитку Уманської міської територіальної громади на 2021 рік».

9.     Про здійснення державної регуляторної політики Уманською міською радою та її виконавчим комітетом у 2020 році.

10.   Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради  у новій редакції, затвердженого рішенням Уманської міської ради  від 31 липня 2020 року № 5.6-81/7.

11.   Про звернення депутатів Уманської міської ради VIII скликання до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Уповноваженого з прав людини.

12.   Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Стуса, Шевченка, Володимирською та Республіканською.

13.   Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Козацькою, Оксамитовою, Кутузова та Вишиваною.

14.   Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території промислової забудови, обмеженої вулицями Вокзальною, Старицького, Юмашева, Леваневського та провулком Юмашева.

15.   Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Незалежності, Залізничною та Гонти.

16.   Про затвердження змін до детального плану території громадської та житлової забудови, обмеженої вулицями Горького, Тищика, Ломоносова.

17.   Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Павлова, провулком Павлова, вулицею Черняховського та адміністративною межею села Родниківка.

18.   Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Михайлівською, провулком Житнім, річкою Паланка та провулком Січневим.

19.   Про надання згоди на приймання безоплатно майна в комунальну власність Уманської міської територіальної громади.

20.   Про розгляд звернень з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

21.   Про розгляд звернень з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання у власність земельних ділянок для індивідуального садівництва.

22.   Про розгляд звернень юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин.

23.   Про розгляд звернень юридичних осіб з питань надання в користування земельних ділянок, віднесених до категорії земель житлової та громадської забудови.

24.   Про розгляд звернень з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою.

25.   Про розгляд звернень з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). 

26.   Про розгляд звернень юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин.

27.   Про розгляд звернень юридичних осіб з питань надання в користування земельних ділянок.

28.   Про розгляд звернень фізичних осіб з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою.

29.   Про розгляд звернень з питань затвердження проєктів із землеустрою та надання у власність і оренду присадибних земельних ділянок.

30.   Про розгляд звернень з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання у власність земельних ділянок с. Полянецьке.

31.   Про розгляд звернень  фізичних та юридичних осіб з питань надання в користування земельних ділянок.

32.   Про затвердження переліку земельних ділянок комунальної власності Уманської міської ради, права на які виставляються на земельні торги окремими лотами.

33.   Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Бетховена, 10.

34.   Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: пров. Садовий, 17.

35.   Про розгляд заяв Кривого Миколи Петровича, Красвітньої Оксани Іванівни, Красвітнього Артема Миколайовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Шухевича, 15 та передачі їх у власність.

36.   Про затвердження Порядку вирішення питань, пов’язаних із самочинним будівництвом на території Уманської міської територіальної громади.

37.   Про розгляд петиції Доманського І.Р.

38.   Про розгляд петиції колективу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КОМЕРЦІАЛІЗОВАНИЙ МАГАЗИН №2 «КНИГИ».

39.   Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КОМЕРЦІАЛІЗОВАНИЙМАГАЗИН № 2 «КНИГИ» шляхом ліквідації.

40.   Різне.

 

Прочитано 277 разів