Середа, 24 березня 2021 16:40

Відкриття оновленого приймального відділення екстреної медичної допомоги

Оцініть матеріал!
(0 голосів)


Сьогодні в місті Умані відбулось відкриття оновленого приймального відділення екстреної медичної допомоги. З робочим візитом місто Умань відвідали голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко, який зауважив, що в місті Умані відділення є другим по масштабності та обладнанню після Черкаської обласної лікарні та народний депутат України Антон Яценко, який зазначив, що даний проект це хороший приклад співпраці державної влади і органів місцевого самоврядування та подякував Президенту України Володимиру Зеленському, що останніми роками, пріоритетним питанням для України є розвиток медицини.

 

У відділенні екстреної медичної допомоги міста Умані функціонує сучасне обладнання для надання якісної допомоги хворим.

Пацієнти можуть отримати послуги з:

  • ультразвукової діагностики внутрішніх органів;
  • діагностики хвороб серця;
  • діагностики різних захворювань головного мозку,хребта, легенів;
  • діагностики захворювань опорно-рухового апарату та ін.

Також у відділенні працюватиме стоматологічний кабінет із сучасним обладнанням.
Віділення екстреної медичної допомоги працюватиме цілодобово та медична допомога надаватиметься БЕЗКОШТОВНО.

Уманський міський голова Ірина Плетньова подякувала голові Черкаської обласної адміністрації Олександру Скічку, народному депутату України Антону Яценко, меценатам та усім, хто долучився до реалізації цього проекту.
Уманський міський голова Ірина Плетньова, спільно з народним депутатом України Антоном Яценком, працювали та продовжують свою роботу в напрямку розвитку медицини в місті Умані. Саме тому, незабаром, почне працювати «Центр чоловічого здоров'я». Цю новину анонсував народний депутат України Антон Яценко.

Прочитано 850 разів