Вівторок, 20 квітня 2021 17:05

Чергова сесія Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 2 частини третьої статті 50, статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Уманської міської ради Уманського району Черкаської області VIII скликання 30 квітня 2021 року на 10.00 годину в сесійній залі ради відбудеться чергова сесія Уманської міської ради VIIІ скликання з порядком денним:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2020 року № 2-5/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2021 рік».

2. Про Програму профілактики злочинності в м. Умань на 2021-2025 роки у новій редакції.

3. Про затвердження Програми соціальної допомоги «Турбота» на 2021-2027 роки у новій редакції.

4. Про затвердження Програми поріднення Уманської міської територіальної громади з українськими та зарубіжними містами на 2021-2023 роки.

5. Про затвердження Програми дій щодо поліпшення медичного обслуговування та соціального захисту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та дітей-чорнобильців на 2021-2024 роки у новій редакції.

6. Про затвердження Програми забезпечення учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил і бійців добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та членів їх сімей житлом у 2021-2025 роках у новій редакції.

7. Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 22.10.2020 року № 2.3-84/7 «Про міську програму оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді на 2021 - 2025 роки».

8. Прозатвердження передавального акта Центру інтегрованих соціальних послуг міста Умані.

9. Про затвердження міської цільової Програми протидії тероризму на території Уманської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

10. Про затвердження Положенняпро формування цивільного захистуУманської міської територіальної громади.

11. Про внесення змін до рішення міської ради від 29.03.2021 р. № 22-11/8 «Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я Уманської міської територіальної громади, що надають спеціалізовану медичну допомогу на 2021-2025 роки у новій редакції».

12. Про внесення змін до міської Програми «Пільгове зубопротезування окремих категорій громадян Уманської міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

13. Про внесення змін до рішення міської ради від 29.03.2021 р. № 21-11/8 «Про затвердження міської програми «Цукровий діабет» на 2021 рік у новій редакції».

14. Про затвердження Положення про цільовий фонд Уманської міської ради.

15. Про внесення змін до міської Програми «Безпечне місто на 2021 – 2023 роки».

16. Про внесення змін до загальноміської Програми благоустрою м. Умань на 2017-2021 роки.

17. Про затвердження меморандуму про партнерство.

18. Про погодження Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 2021 р.

19. Про передачу повноважень щодо погодження інвестиційних програм комунальних підприємств.

20. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради у новій редакції.

21. Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 08 листопада 2019 року № 5.14-68/7.

22. Про зміни до Плану діяльності Уманської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік.

23. Про відзнаку Уманської міської ради «За заслуги перед Уманською міською територіальною громадою».

24. Про відзнаку Уманської міської ради «Почесний громадянин Уманської міської територіальної громади».

25. Пронадання згоди на прийняття виробів медичного призначення у власність Уманської міської територіальної громади.

26. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Гайдамацькою, Садовою та Небесної Сотні.

27. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Тищика, Шевченка та Крамаренка.

28. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Воїнів-інтернаціоналістів, Шевченка та Садовою.

29. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Мічуріна, адміністративною межею села Родниківка та Войтівським ставом.

30. Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Тютюнника, Успенською, Незалежності, Осташівською, річкою Уманкою та Осташівським ставом.

31. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради.

32. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КОМЕРЦІАЛІЗОВАНИЙ МАГАЗИН № 2 «КНИГИ».

33. Про списання кредиторської заборгованості КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КОМЕРЦІАЛІЗОВАНИЙ МАГАЗИН № 2 «КНИГИ».

34. Про затвердження ліквідаційної комісії КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КОМЕРЦІАЛІЗОВАНИЙ МАГАЗИН № 2 «КНИГИ» у новому складі.

35. Про затвердження Порядку виявлення і обліку безхазяйного майна та його приймання у комунальну власність Уманської міської територіальної громади.

36. Про затвердження Порядку визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах.

37. Про надання згоди на приймання безоплатно ігрового майданчика в комунальну власність.

38. Про включення до Переліку другого типу об’єкта за адресою:вул.              Горького, 19.

39. Про включення до Переліку другого типу об’єкта за адресою:вул. Велика фонтанна, 45 б.

40. Про внесення змін до Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2021 році (вул. Незалежності, 5).

41. Про приватизацію об’єктакомунальної власності – нежитлові приміщення 1-го поверхуза адресою: вулиця Незалежності, 5.

42. Про приватизацію об’єктакомунальної власності – будівлі гаражів за адресою: вулиця Грушевського, 12.

43. Про приватизацію об’єктакомунальної власності – нежитлова будівля за адресою:вулиця Кизила Андрія, 6.

44. Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно Уманської міської територіальної громади.

45. Про внесення доповнень до рішення Уманської міської ради від 16 жовтня 2015 року № 2.10-77/6 «Про затвердження Правил регулювання земельних відносин, пов’язаних з наданням громадянам у користування або у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, ведення садівництва, індивідуального дачного будівництва у м. Умань».

46. Про розгляд звернень з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою.

47. Про розгляд заяв з питань затвердження технічної документації із землеустрою та надання у власність земельних ділянок.

48. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою.

49. Про розгляд звернень з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання в користування земельних ділянок.

50. Про розгляд заяв громадян з питань надання згоди на відновлення меж земельнихділянок та дозволів на розроблення документації із землеустрою.

51. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання земельних ділянок у власність та користування.

52. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання згоди та дозволів на виготовлення технічних документацій та проектів із землеустрою.

53. Про розгляд заяв громадян з питань надання згоди на відновлення меж земельних ділянок в натурі на місцевості.

54. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань затвердження технічних документацій із землеустрою та надання земельних ділянок у власність та користування.

55. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на виготовлення технічних документацій із землеустрою.

56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення, право оренди якої буде виставлено на земельні торги.

57. Про поділ земельної ділянки комунальної власності за адресою: вул. Мала садова, 16.

58. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупуза адресою: вул. Незалежності, 61.

59. Про продаж земельної ділянкинесільськогосподарського призначення шляхом викупуза адресою: вул. Європейська, 26а.

60. Про продаж земельної ділянкинесільськогосподарського призначення шляхом викупуза адресою: вул. Кизила Андрія, 8б.

61. Про продаж земельної ділянкинесільськогосподарського призначення шляхом викупуза адресою: вул. Небесної Сотні, 8а.

62. Про продаж земельної ділянкинесільськогосподарського призначення шляхом викупуза адресою: вул. Гайдамацька, 24в.

63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, право оренди якої буде виставлено на земельні торги.

64. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення меж території історико – культурного призначення об’єкта«Давні поховання Єврейського цвинтаря» ХІХ століття.

65. Різне.

Запрошуються депутати та доповідачі.

 

Прочитано 766 разів