Середа, 21 липня 2021 15:30

Засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Уманської міської територіальної громади

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

21 липня 2021 року, під головуванням начальника відділу економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради С.І. Бовгири, відбулось засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Уманської міської територіальної громади, на якому було розглянуто наступні питання:

1. Про результати перевірки достовірності інформації викладеної в документах наданих перевізниками-претендентами та допущення до участі у конкурсі перевізників-претендентів ПП «УМАНЬ ТРАНС СЕРВІС», ФОП Подолянець В.О., ФОП Синиця О.О..

2. Про розкриття конвертів «№ 2», які містять заяви для участі в конкурсі та визначення переможців конкурсу на перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами загального користування № 1-А«вул. Виговського – Райлікарня» (графіки №№ 1, 2, 3), № 1-Б«Енергонагляд – Райлікарня» (графіки №№ 1, 2, 3), № 16«Залізничний вокзал – Дачі «Олександрівка», № 21«вул. Волкова – ТОВ «ТІМ» (графіки №№ 1, 2), № 22-Д «ГРС – вул. Кармелюка – вул. Софіївська» та приміським автобусним маршрутом загального користування № 24«Умань – Полянецьке» (графіки №№ 1, 2).

3. Про визначення переможців конкурсу на міських та приміському автобусних маршрутах загального користування у межах території Уманської міської територіальної громади, які виносилися на конкурс. 

origin 1532 IMG 4379

origin 1532 IMG 4368

Прочитано 206 разів