Версія для друку
Вівторок, 07 вересня 2021 10:21

Як зробити діагностику на комп'ютерну томографію та рентген в Уманській центральній міській лікарні?

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Діагностику на томографі та рентген-апараті БЕЗКОШТОВНО можуть пройти жителі нинішнього Уманського району, до якого входять:

  • м. Умань;
  • колишній Уманський район;
  • Христинівський район;
  • Монастирищенський район;
  • Жашківський район;
  • Маньківський район.

Як зробити КТ

✔️ Жителі Уманського району можуть пройти обстеження на КТ БЕЗКОШТОВНО після того, як сімейний лікар направить на консультацію до невролога будь-якої лікарні (наприклад, міська або районна) з Уманського району. Має бути електронне направлення!
? Це стосується будь-яких обстежень, крім випадків, коли пацієнт з підозрою на пневмонію самостійно прибув до відділення екстреної медичної допомоги

✔️ Якщо є електронне направлення від сімейного лікаря, при підозрі на COVID-19, пневмонію, обстеження на КТ проводиться після консультації з пульмонологом будь-якої лікарні з Уманського району .

✔️ Якщо пацієнтів доставлено бригадами швидкої медичної допомоги або, їм буде зроблено БЕЗКОШТОВНЕ КТ обстеження.

✔️ Пацієнти з пневмонією чи іншим важким захворюванням, які потребують невідкладної медичної допомоги, можуть у будь-який час самостійно звернутись до лікаря приймального відділення екстреної медичної допомоги Уманської центральної міської лікарні. Він дасть електронне направлення на БЕЗКОШТОВНУ діагностику.

✔️ Якщо пацієнт за власним бажанням хоче пройти КТ, без направлення, тоді така послуга буде платною, крім випадків коли пацієнт прибув сам з підозрою на пневмонію
Наразі розробляються розцінки. Вони будуть дешевші, ніж в приватних клініках. Найближчим часом їх буде оприлюднено.

Адреса: м. Умань, вул. Шевченка 50, Уманська центральна міська лікарня, 1 поверх терапевтичного корпусу (5-ти поверхова будівля), відділення екстреної медичної допомоги.

Графік роботи:
? ЦІЛОДОБОВО 24/7 (для пацієнтів, які потребують невідкладної допомоги)
⏰ з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 16:00 (планова діагностика за попереднім записом)
☎️Телефон для довідок запрацює завтра, 6 вересня. Додатково проінформуємо.

 

Як зробити рентген

✔️ На цифровий рентген направляють на БЕЗОПЛАТНІЙ основі сімейні лікарі, травматологи всього Уманського району. Вони видають електронне направлення.

✔️Якщо пацієнтів доставлено бригадами швидкої медичної допомоги або, їм буде зроблено БЕЗКОШТОВНЕ рентген обстеження

✔️Пацієнти з пневмонією чи іншим важким захворюванням, які потребують невідкладної медичної допомоги, можуть у будь-який час самостійно звернутись до лікаря приймального відділення екстреної медичної допомоги Уманської центральної міської лікарні. Він дасть електронне направлення на БЕЗКОШТОВНУ діагностику.

✔️ Якщо пацієнт за власним бажанням хоче зробити рентген, без направлення, тоді така послуга буде платною. Крім випадків , коли пацієнт прибув сам з підозрою на пневмонію.
Наразі розробляються розцінки. Вони будуть набагато дешевші, ніж в приватних клініках. Найближчим часом їх буде оприлюднено.

Адреса: м. Умань, вул. Шевченка 50, Уманська центральна міська лікарня, 1 поверх терапевтичного корпусу (5-ти поверхова будівля), відділення екстреної медичної допомоги.

Графік роботи:
? ЦІЛОДОБОВО 24/7 (для пацієнтів, які потребують невідкладної допомоги)
⏰ з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 16:00 (планова діагностика за попереднім записом).
☎️Телефон для довідок запрацює завтра, 6 вересня. Додатково проінформуємо.

Інформацію про обстеження можна отримати, як у роздрукованому вигляді, так і на флешку.

Працюємо і далі над розвитком медицини

 

Прочитано 2721 разів