Середа, 08 вересня 2021 16:35

Оголошення про престури

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Запрошуємо журналістів та представників ЗМІ взяти участь у престурах на тему «Надання безоплатної правової допомоги у сфері земельних відносин», які відбудуться 15-16 вересня 2021 року ум. Луцьк, 20-21 вересня 2021 року у м. Миколаїв, 23-24 вересня 2021 року у м. Запоріжжя, 27-28 вересня 2021 року у м.  Полтава, 30 вересня-01 жовтня у м. Кропивницький.

Організатор заходу - Координаційний центр з надання правової допомоги за підтримкипроєкту «Трансформація комунікацій», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк».

Мета престуру – продемонструвати роботу системи надання безоплатної правової допомоги, ознайомити з актуальними правовими проблемами та особливостями вирішення цих проблем у сфері земельних відносин, у тому числі у сфері захисту прав землевласників та землекористувачів.

У рамках престурів відбудеться візит до регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, бюро правової допомоги,об’єднаної територіальної громади тощо.

Представники ЗМІ матимуть можливість отримати юридичні консультації з будь-яких правових питань. Для учасників престурів буде проведено тренінг щодо обізнаності з питань земельної реформи в Україні. Заплановані також екскурсії.

Участь у престурах є безкоштовною. Кількість учасників обмежена! Журналіст та представник ЗМІ може відвідати тільки один престур.

Умови участі у престурах:

  1. кожне медіа зобов’язується підготувати за підсумками престуру щонайменше 3 (три) журналістські матеріали, які будуть опубліковані у даному ЗМІ;
  2. у разі потреби надати копію посвідчення журналіста та посилання на відповідні авторські матеріали (публікації, відеосюжети) або скан-копії таких публікацій.

Для реєстрації необхідно заповнити Google-форму за посиланням:https://inlnk.ru/ELQ4g.

У разі виникнення додаткових питань щодо участі у престурі можна звертатися до Уманського МЦ з надання БВПД- м. Умань, вул. Небесної Сотні, 4, офіс 224 ( з понеділка по п’ятницю з 9:00 по 18:00), тел.: (04744) 3-25-33.

 

Прочитано 225 разів