П'ятниця, 10 грудня 2021 09:50

Про скликання позачергової сесії Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частин четвертої, десятої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від  09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Регламенту Уманської міської ради Уманського району Черкаської області VIII скликання, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 13 листопада 2020 року № 3-2/8,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

І. Скликати позачергову сесію Уманської міської ради VIІІ скликання 13 грудня 2021 року на 10.00 годину в сесійній залі ради з порядком денним:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2020 року № 2-5/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2021 рік».

2. Про Центр надання адміністративних послуг виконавчого  комітету Уманської міської ради у новій редакції.

3.Про затвердження структуривиконавчих органів міської ради,загальної чисельності апарату міської радита її виконавчих органів на 2021 рік у новій редакції.

4.Про затвердження структуривиконавчих органів міської ради на 2022 рік у новій редакції станом на 13.03.2022 р.

5. Про затвердження Програми щодо відзначення, матеріального заохочення підприємств, установ, організацій, громадян, які зробили вагомий внесок у розвиток Уманської  міської територіальної громади та з нагоди державних, професійних свят, ювілейних та знаменних дат на 2021-2025 роки у новій редакції.

6. Про затвердження Положення про управління праці та соціального захисту  населення Уманської міської ради в новій редакції .

7. Про стипендії перспективним студентам.

8. Про житло для тимчасового проживання (відселення).

9. Про уповноваження на прийняттярішень про переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки.

10. Про скасування рішення Уманської міської ради від 30.01.2018 року № 3.17-44/7.

11. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови в м. Умань, обмеженої вулицями Лермонтова, Маяковського, Київською та провулком Лермонтова .

12. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови в м. Умань, обмеженої вулицею Калнишевського та ставом Звірки.

13. Про затвердження змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Визволителів, Шкільною, Батуринською та Коцюбинського.

14. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Мазепи, Бажана, Зеленою, Миру, Кармелюка та Леваневського.

15. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Воїнів-інтернаціоналістів, Шевченка та Садовою.

16. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови в м. Умань, обмеженої вулицею Вокзальною та провулком Юмашева.

17. Про скасування рішень щодо приватизації об’єкта комунальної власності (вул. Пролетарська, 20).

18. Про скасування рішень щодо приватизації об’єкта комунальної власності (провулок Проїзжий, 5).

19. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2022 році.

20. Про надання КНП «Уманська ЦМЛ» згоди на списання основних засобів.

21. Про подання заяви для державної реєстрації припинення права власності на об’єкт за адресою: вул. Інтернаціональна, 113/1.

22. Про внесення змін до Програми управління комунальним майном Уманської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

23. Про скасування рішення Уманської міської ради від 17.09.2021 № 33-22/8 «Про передачу безоплатно майна на баланс КП «УМАНСЬКЕ РЕУ №3» (вул. Тютюнника, 16)».

24. Про встановлення цільового призначення для використання нежитлового приміщення за адресою : вул. Мазепи, 3.

25. Про затвердження документації  із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність.

26. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою.

27. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання земельних ділянок у користування.

28. Про розгляд звернень фізичних осіб з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання земельних ділянок у власність.

29. Про розгляд звернень юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин.

30.Про відмову  у надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: вул. Прохожа, 7, м. Умань Зелинському Сергію Сергійовичу.

31. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, право оренди якої буде виставлено на земельні торги.

32. Про продаж на конкурентних засадах (земельних торгах) земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 72.

33. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Уманської міської ради, які виставляються на земельні торги.

34. Про надання згоди на  прийняття земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування з комунальної власності Дмитрушківської сільської ради в комунальну власність Уманської міської ради.

35.Про надання згоди на укладення договору про встановлення земельного сервітуту та виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту за адресою: вул. Велика фонтанна, 5 в м. Умань.

36. Про надання згоди на відчуження земельної ділянки шляхом обміну.

37. Про надання згоди на укладання договору суперфіцію за адресою: вул. Велика фонтанна, 23, м. Умань.

38. Про надання згоди на поділ земельної ділянки та надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою:  вул. Європейська, 32а, м. Умань.

39. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Демуцького, 1, м. Умань.

40. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: пров. Приємний, 22, м. Умань.

41. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Київська, 37, м. Умань.

42. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0926 га за адресою: вул. Енергетична, 1, м. Умань.

43. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0890 га за адресою: вул. Енергетична, 1, м. Умань.

44. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Деревянка, 15-А, м. Умань.

45. Про надання згоди на  прийняття  земель з державної  до комунальної власності.

46. Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 30 квітня 2021 року № 63-13/8.

47. Різне.

ІІ. Запросити до участі в роботі сесії начальників виконавчих органів  Уманської міської ради, представників медіа: ТК «Умань», ТК «Ільдана», телеканалу «Умань Стрім», регіонального тижневика «Умань».

 

Прочитано 314 разів