Версія для друку
Понеділок, 13 грудня 2021 15:39

До відома власників тимчасових споруд!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З метою поліпшення та уніфікації естетичного вигляду стаціонарних тимчасових споруд 09 грудня 2021 року на засіданні виконавчого комітету Уманської міської ради було прийнято рішення № 609 «Про затвердження архітектурних типів стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Уманської міської територіальної громади».

Даним рішенням затверджено архітектурні типи стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Уманської міської територіальної громади (додаються).

При розміщенні нових стаціонарних тимчасових споруд застосовувати виключно затверджені вищевказаним рішенням архітектурні типи тимчасових споруд.

Власникам стаціонарної тимчасової споруди, зовнішній вигляд яких не відповідає затвердженим архітектурним типам, звернутись до управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради з заявою щодо внесення змін до паспорта прив’язки тимчасової споруди у частині ескізів фасадів протягом 30 календарних днів з дня отримання повідомлення про виявлення такої невідповідності.

За більш детальною інформацією та з інших питань розміщення тимчасових споруд та території Уманської міської територіальної громади звертайтесь в управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради.

ДОДАТКИ

Прочитано 323 разів