П'ятниця, 14 січня 2022 09:10

Відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 30-ти річчя створення Уманської міської організації Всеукраїнської громадської організації осіб з інвалідністю «Союз Чорнобиль України»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

12 січня в сесійній залі Уманської міської ради відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 30-ти річчя створення Уманської міської організації Всеукраїнської громадської організації осіб з інвалідністю «Союз Чорнобиль України».

Уманський міський голова Ірина Плетньова подякувала ліквідаторам-чорнобильцям за їх подвиг та зазначила: «Дякую всім, хто в різні часи брали участь у роботі громадської організації «Союз Чорнобиль України». Кожен з вас зробив особистий вклад не тільки у розвиток організації, але і розвиток нашого міста. Завдяки щоденній наполегливій спільній праці ми подолаємо усі випробування та примножимо здобутки. Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру та успіхів».

Очільниця міста вручила ліквідаторам і постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи відзнаки за активну громадську діяльність, значний внесок у патріотичне виховання молоді та з нагоди 30-ти річчя створення організації.

Також під час заходу до присутніх з словами вітання звернулися: представник громадської організації «Нове життя інвалідів – Добробут» Валерій Панченко; голова Уманської міської організації Всеукраїнської громадської організації осіб з інвалідністю «Союз Чорнобиль України» Юрій Березовський; ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС, полковник у відставці Петро Миколюк, голова Уманської міськрайонної спілки ветеранів Афганістану Олег Зайченко; голова Уманської міської ради ветеранів Олександр Безсмертний, начальник відділу обслуговування громадян №4 (сервісного центру) Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Анатолій Кузнець

Прочитано 337 разів