Версія для друку
П'ятниця, 14 січня 2022 09:21

Засідання виконавчого комітету Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
13 січня під головуванням Уманського міського голови Ірини Плетньової відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради.
На засіданні розглянули та прийняли такі рішення:
1. Про створення сприятливого психологічного клімату в педагогічному та учнівському колективах закладів загальної середньої освіти в умовах карантинних обмежень.
2. Про затвердження типів рекламних засобів на території Уманської міської територіальної громади.
3. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
4. Про анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
5. Про роботу КП «Уманська муніципальна варта» за 2021 рік.
6. Про створення конкурсної комісії з питань підтримки діяльності ОСББ.
7. Про дозвіл на вирубку дерев.
8. Про надання дозволу на укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення.
9. Про затвердження складу комісії з розгляду заяв членів сімей учасників бойових дій на території інших держав, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю I-II групи з числа учасників бойових дій на території інших держав, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних з перебуванням у цих державах, про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення у новій редакції.
10. Про затвердження складу комісії з розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення у новій редакції.
11. Про склад комісії з питань надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам за рахунок коштів бюджету Уманської міської територіальної громади в новій редакції.
12. Про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам.
13. Різне

 

Прочитано 278 разів