Середа, 08 червня 2022 15:44

Відбулась позачергова 37 сесія Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
08 червня відбулась позачергова 37 сесія Уманської міської ради VIII скликання.
На сесії депутати розглянули та прийняли такі рішення:
1. Про доповнення до Плану діяльності Уманської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
2. Про затвердження Положення про відділ економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради у новій редакції.
3. Про використання продуктів харчування на пунктах обігріву у період воєнного стану.
4. Про нагородження відзнакою міської ради «За заслуги перед Уманською міською територіальною громадою».
5. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Уманської міської територіальної громади».
6. Про передачу майна та матеріальних цінностей комунальної власності Уманської міської територіальної громади військовим частинам А **** та А **** Збройних Сил України.
7. Про визначення уповноваженого органу з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
8. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради в новій редакції.
9. Про затвердження складу комісії з питань збереження історичної спадщини, найменування, перейменування вулиць, провулків, площ, проспектів, парків, скверів та встановлення пам’ятних знаків в Уманській міській територіальній громаді в новій редакції.
10. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови в м. Умань, обмеженої вулицями Лермонтова, Маяковського, Київською та провулком Лермонтова.
11. Про втрату чинності рішення Уманської міської ради від 19.08.2021 року № 21-20/8 «Про надання повноважень щодо самопредставництва управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради в судах».
12. Про виключення об’єкта з Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2022 році (вул. Небесної Сотні, 13).
13. Про виключення об’єкта з Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2022 році (вул. Незалежності, 11/2).
14. Про виключення об’єкта з Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2022 році (вул. Республіканська, 1/13).
15. Про скасування рішень щодо приватизації об’єкта комунальної власності (вул. Шевченка, 26 а).
16. Про скасування рішень щодо приватизації об’єкта комунальної власності (вул. Тищика, 11).
17. Про безоплатну передачу гаража на баланс УПСЗН Уманської МР (вул. Шевченка, 26 а).
18. Про передачу безоплатно майна з балансу КНП «ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ».
19. Про безоплатну передачу майна на баланс Уманської ВТПО УТОС.
20. Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Уманської міської територіальної громади у державну власність.
21. Про включення до Переліку другого типу об’єкта за адресою: вул. ***.
22. Про надання *** приміщень.
23. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: вул. Набережна, 2, м. Умань Жовтюку Леоніду Андрійовичу.
24. Про затвердження договору суперфіцію.
25. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Гагаріна, 42, с. Полянецьке.
26. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Тютюнника, 24, м. Умань.
27. Про надання дозволу на суборенду земельної ділянки за адресою: вул. Дерев’янка, 21, м. Умань.
28. Різне.

 

 

 

Прочитано 353 разів