Середа, 27 липня 2022 09:14

Про скликання позачергової сесії Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частини четвертої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 24 грудня 2021 року № 4-30/8:

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

І. Скликати позачергову сесію Уманської міської ради VIІІ скликання 28 липня 2022 року на 10.00 годину в сесійній залі ради з порядком денним:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 17 вересня 2021 року № 11-22/8 «Про затвердження програми соціальної допомоги «Турбота» на 2021-2027 роки у новій редакції».

2. Про нагородження відзнакою міської ради «За заслуги перед Уманською міською територіальною громадою».

3. Про надання школі № 4 згоди на списання майна.

4. Про безоплатну передачу майна з балансу УМЦФЗН «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» на баланс ДЮСШ.

5. Про надання КНП «УМАНСЬКА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» згоди на списання основних засобів.

6. Про виключення об’єкта з Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2022 році (пров. Аркаса, 4).

7. Про передачу з балансу КП «УМАНСЬКЕ РЕУ № 3» на баланс УПСЗН УМАНСЬКОЇ МР майна за адресою: пров. Аркаса, 4.

8. Про надання згоди на безоплатну передачу майна комунальної власності Уманської міської територіальної громади у спільну власність територіальних громад селищ, сіл, міст Черкаської області.

9. Про безоплатну передачу майна з балансу ВИКОНКОМУ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на баланс УПСЗН УМАНСЬКОЇ МР.

10. Про приймання у комунальну власність Уманської міської територіальної громади об’єктів благоустрою (дитячі майданчики).

11. Про безоплатну передачу майна з балансу ВИКОНКОМУ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на баланс ДЮСШ.

12. Про передачу безоплатно майна з балансу КНП «Уманський міський ЦПМСД».

13. Про надання повноважень щодо самопредставництва управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради в судах.

14. Про затвердження додаткових умов оренди комунального майна – нежитлового приміщення за адресою: площа Соборності, 1а.

15. Про встановлення цільового призначення для використання об’єкта оренди – нежитлових приміщень за адресою: вул. Небесної Сотні, 6.

16. Про передачу добровольчому формуванню майна.

17. Про надання добровольчому формуванню оргтехніки.

18. Про затвердження Порядку використання гуманітарної допомоги.

19. Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Уманської міської територіальної громади.

20. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою.

21. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання земельних ділянок у користування.

22. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Манчуку Сергію Ігоровичу.

23. Про внесення змін до рішень міської ради.

24. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Демуцького, 1, м. Умань.

25. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Павлова, 17, м. Умань.

26. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: пров. Приємний, 22, м. Умань.

27. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Залізняка, 6-В, м. Умань.

28. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Садова, 31, м. Умань.

29. Про продаж земельної ділянки площею 0,0890 га несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою:  вул. Енергетична, 1, м. Умань.

30. Про продаж земельної ділянки площею 0,0926 га несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Енергетична, 1, м. Умань.

31. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Київська, 37, м. Умань.

32. Різне.

ІІ. В засіданні Уманської міської ради депутати можуть брати участь в режимі онлайн, про що повідомити секретаря міської ради до 09:00 години 28 липня 2022 року.

III. Запросити до участі в роботі сесії начальників виконавчих органів Уманської міської ради, керівників підприємств, установ та
організацій м. Умань, представників медіа: ТК «Умань», ТК «Ільдана», телеканалу «Умань Стрім», регіонального тижневика «Умань».

Прочитано 457 разів