Середа, 10 серпня 2022 10:00

Про скликання чергової сесії Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частини четвертої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 24 грудня 2021 року     № 4-30/8,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

І. Скликати чергову сесію Уманської міської ради VIІІ скликання 23 серпня 2022 року на 10.00 годину в сесійній залі ради з порядком денним:

1. Про нагородження відзнакою міської ради «За заслуги перед Уманською міською територіальною громадою».

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 13.11.2020 року       № 6-2/8 «Про утворення та обрання постійних комісій Уманської міської ради Уманського району Черкаської області VIII скликання у складі голови та членів комісії».

3. Про затвердження Плану та заходів з реформування мережі закладів освіти комунальної форми власності на 2022 - 2024 роки.

4. Про перепрофілювання (зміну типу) та зміну найменування закладів освіти комунальної форми власності.

5. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, території комунальних підприємств в м. Умань, обмеженої вулицями Європейською та Комарова.

6. Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території промислової, житлової та громадської забудови, обмеженої територією Центрального стадіону, вулицями Кизила Андрія, Успенською, Тютюнника, Осташівським ставом та вулицею Грушевського.

7. Про демонтаж пам’ятних знаків та елементів символіки радянської епохи.

8. Про скасування рішення Уманської міської ради від 28.07.2022   № 14-39/8 «Про встановлення цільового призначення для використання об’єкта оренди – нежитлових приміщень за адресою: вул. Небесної Сотні, 6».

9. Про затвердження додаткових умов оренди комунального майна – нежитлових приміщень за адресою: вулиця Небесної Сотні, 6.

10. Про встановлення цільового призначення для використання об’єкта оренди – нежитлових приміщень за адресою: вулиця Садова, 30 а.

11. Про встановлення цільового призначення для використання об’єкта оренди – нежитлових приміщень за адресою: вул. Дружби, 8, с. Полянецьке.

12. Про включення до Переліку другого типу об’єкта за адресою:       пл. Соборності, 1а.

13. Про затвердження додаткових умов оренди комунального майна – нежитлових приміщень харчоблоків комунальних закладів освіти.

14. Про безоплатне приймання у комунальну власність Уманської міської територіальної громади майна із спільної власності територіальних громад Уманського району.

15. Про передачу з балансу УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ТА ГУМАНІТАРНОЇ ПОЛІТИКИ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на баланс УПРАВЛІННЯ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ приміщення в будівлі за адресою: вул. Костельна, 12.

16. Про передачу з балансу УМЦПО «ТЕРИТОРІЯ ТВОРЧОСТІ» на баланс УМЦСБ майна за адресою: вул. Шевченка, 17.

17. Про затвердження базової мережі закладів культури.

18. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Павлова, 17, м. Умань.

19. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: пров. Приємний, 22, м. Умань.

20. Різне.

ІІ. В засіданні Уманської міської ради депутати можуть брати участь в режимі онлайн, про що повідомити міського голову до 09:00 години 23 серпня 2022 року.

III. Запросити до участі в роботі сесії начальників виконавчих органів Уманської міської ради, керівників підприємств, установ та
організацій м. Умань, представників медіа: ТК «Умань», ТК «Ільдана», телеканалу «Умань Стрім», регіонального тижневика «Умань».

 

Прочитано 508 разів