Версія для друку
П'ятниця, 11 листопада 2022 16:19

Відбулась 43 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

11 листопада, відбулась 43 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання.

На сесії депутати розглянули та прийняли такі рішення:

1. Про повторний розгляд рішення Уманської міської ради від 28 жовтня 2022 року № 8-42/8 «Про погодження реструктуризації заборгованості УМАНСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» за договорами реструктуризації заборгованості за спожитий природний газ з НАК «Нафтогаз України».

2. Про затвердження міської цільової Програми забезпечення цивільно-військового співробітництва з військовою частиною *** Міністерства оборони України на 2022-2024 роки.

3. Про внесення змін до міської цільової Програми забезпечення цивільно-військового  співробітництва та розвиток шефства над військовими частинами Збройних Сил України на 2021-2023 роки у новій редакції.

4. Про затвердження Програми фінансової підтримки діяльності Уманської районної державної адміністрації Черкаської області на 2022 рік.

5. Про виконання бюджету Уманської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року.

6. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2021 року № 1-30/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2022 рік».

7. Про затвердження Плану діяльності Уманської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.

8. Про надання УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» дозволу на укладання договору реструктуризації заборгованості за розподіл природного газу  з ПрАТ «Уманьгаз».

9. Про внесення змін до  Програми підтримки діяльності житлово-будівельних кооперативів та обслуговуючих кооперативів у багатоквартирних житлових будинках Уманської міської територіальної громади на 2023-2027 роки та внесення змін до Порядку її реалізації.

10. Про внесення змін до  Програми підтримки діяльності об’єднань  співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Уманської міської територіальної громади на 2021 - 2025 роки та внесення змін до Порядку її реалізації.

11. Про внесення змін до Програми щодо організації розроблення містобудівної документації на 2021 - 2025 роки в новій редакції.

12. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради.

13. Про затвердження змін до детального плану території промислової, житлової та громадської забудови, обмеженої територією Центрального стадіону, вулицями Кизила Андрія, Успенською, Тютюнника, Осташівським ставом та вулицею Грушевського.

14. Про безоплатну передачу майна з балансу ВИКОНКОМУ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на баланс УПСЗН УМАНСЬКОЇ МР.

15. Про передачу з балансу Уманської початкової школи № 4 на баланс УКП «КОМУНАЛЬНИК» плитки тротуарної.

16. Про надання УПСЗН УМАНСЬКОЇ МР згоди на списання автомобілю.

17. Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Уманської міської територіальної громади у державну власність.

18. Про надання дозволу на впровадження програмного комплексу з управління земельними ресурсами громади.

19. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою за адресою: вул. Садова, 3, м. Умань.

20. Різне.

За рішення Уманської міської ради проголосувало 29 депутатів із 29 присутніх.

Депутати, помічники народного депутата України Антона Яценка, в черговий раз:

не з’явились на комісії та засідання позачергової сесії Уманської міської ради; 

не проголосували за життєво важливі питання для громади та країни.

Прочитано 740 разів