Середа, 11 січня 2023 14:35

Оголошення про проведення конкурсу з визначення проектів, заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства та ініціативними групами

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу з визначення проектів, заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства та ініціативними групами для включення в календарний план Управління у справах сім’ї молоді та спорту Черкаської обласної держаної адміністрації на 2023 рік


Конкурс проводиться з метою створення сприятливих умов для розвитку інститутів громадянського суспільства в області, забезпечення прозорості та ефективного використання бюджетних коштів.

Конкурс проводиться відповідно до Порядку про проведення конкурсу з визначення проектів, заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства та ініціативними групами для включення в календарний план Управління у справах сім’ї молоді та спорту Черкаської обласної держаної адміністрації.

Обласний рівень виконання (реалізації) проекту, заходу – провадження проектної діяльності у більш як половині районів області та/або забезпечення участі у такій діяльності осіб з більш як половини районів області.

1. Пріоритетні завдання, що відповідають загальнодержавним та/або місцевим програмам і на виконання яких повинні спрямовуватися проекти, заходи, розроблені учасниками конкурсу:

  • національно – патріотичне виховання;
  • створення можливостей для самореалізації та розвитку потенціалу молоді, її участі та інтеграції у суспільне життя.

2. Перелік видів діяльності, що можуть бути підтримані організатором конкурсу:

  • проведення заходів, що передбачені Обласною цільовою програмою національно-патріотичного виховання Черкаської області протягом 2021-2025 років, затвердженою рішенням обласної ради від 19.02.2021№ 5-19/VIII;
  • проведення заходів, що передбачені Державною цільовою соціальною програмою національно-патріотичного виховання на період до 2025 року, затвердженою постановою Кабінету Міністрів Українивід 30 червня 2021 р.
    № 673;

- проведення заходів, що передбачені Державною цільовою соціальною програмою ,,Молодь України“ на 2021-2025 роки, затвердженою постановою Кабінету Міністрів Українивід 2 червня 2021 р. № 579.

3. Вимоги до конкурсної пропозиції.

Інститут громадянського суспільства, ініціативна група може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Конкурсні пропозиції подаються організаторові конкурсу у друкованій та електронній формі за адресою та у строк, визначені в цьому оголошенні.

Для участі у конкурсі інститути громадянського суспільства, ініціативні групи подають конкурсну документацію (1 оригінал і 2 копії), що складається з:

  • заяви на участь у конкурсі відповідної форми;
  • положення про проект/захід, відповідно до форми, затвердженої наказом Міністерства молоді та спорту України від 3 березня 2016 року № 808 ,,Про затвердження Порядку реалізації програм, проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері та сфері національно-патріотичного виховання“;
  • кошторис витрат, відповідно до форми, затвердженої наказом Міністерства молоді та спорту України від 3 березня 2016 року № 808 ,,Про затвердження Порядку реалізації програм, проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері та сфері національно-патріотичного виховання“;
  • рішення керівного органу інститути громадянського суспільства, ініціативної групи про згоду взяти участь у конкурсі;
  • протокол про створення ініціативної групи;
  • завірена копія право установчих документів інституту громадянського суспільства.

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, несе учасник конкурсу.

Використання та обробка персональних даних здійснюється відповідно до вимог Закону України „Про захист персональних даних“.

4. Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проекту, заходу.

Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів проєктів, заходів, розроблених інститутом громадянського суспільства (ініціативною групою), не може перевищувати 20 000 грн (Двадцять тисяч грн. 00 коп).

Проекти, заходи, що подаються для участі у конкурсі, мають бути розраховані не більше ніж на 1 бюджетний рік.

Перелік витрат, що передбачаються в кошторисах витрат на реалізацію проектів та проведення заходів, відповідно до Розділу 5 Порядку реалізації програм, проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері та сфері національно-патріотичного виховання, затвердженого наказом Міністерства молодіта спорту України03.03.2016 № 808.

Забороняється планування бюджетних коштів, передбачених на реалізацію проектів та проведення заходів, на:

  • придбання основних засобів - меблів, оргтехніки, комп’ютерів, транспортних засобів тощо;
  • утримання бюджетних установ, громадських організацій та госпрозрахункових структур;
  • на реалізацію проектів та проведення заходів, метою яких є отримання прибутку;
  • придбання послуг через посередників;
  • здійснення грошових виплат таких, як премії, стипендії, винагороди, матеріальна допомога, надання коштів фізичним особам для придбання матеріальних цінностей.

5. Адреса, за якою приймаються конкурсні пропозиції.

18000, Черкаська область, м. Черкаси, вулиця Пастерівська, буд. 102,
каб. 206, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (тема „Конкурс 2023“).

6. Строки подання конкурсних пропозицій.

З 11 січня 2023 року до 11 лютого 2023 року.

7. Строки проведення конкурсу.

Конкурс проводиться двома етапами.

На першому етапі конкурсу члени конкурсної комісії індивідуально оцінюють конкурсні пропозиції за такими критеріями:

  • відповідність запланованих заходів пріоритетним завданням, визначеним організатором конкурсу, та загальнодержавним та/або місцевим програмам;
  • відповідність загальнодержавному або відповідному адміністративно-територіальному рівню виконання (реалізації) проекту, заходу.

На другому етапі конкурсу проводиться відкритий захист конкурсних пропозицій.

Члени конкурсної комісії індивідуально оцінюють шляхом проставлення балів від 0 до 5 конкурсні пропозиції за такими критеріями:

відповідність проекту, заходу його меті;

реалістичність досягнення і значущість очікуваних результатів та результативних показників виконання (реалізації) проекту, заходу;

очікувана ефективність використання бюджетних коштів (співвідношення кошторису витрат, необхідних для виконання (реалізації) проекту, заходу, та очікуваних результатів виконання (реалізації) проекту, заходу;

рівень кадрового, матеріально-технічного та методичного забезпечення, необхідного для виконання (реалізації) проекту, заходу;

досвід діяльності у відповідній сфері;

залучення додаткових позабюджетних коштів;

подальша реалізація без додаткового бюджетного фінансування.

Із додатками можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1stZgzS7zqP2eTU_0MGO-Oo-GwY6j8H6B?usp=share_link

 

Прочитано 679 разів