Версія для друку
Четвер, 19 січня 2023 09:40

Про скликання позачергової сесії Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частини четвертої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 24 грудня 2021 року  № 4-30/8:

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

І. Скликати позачергову сесію Уманської міської ради VIІІ скликання 20 січня 2023 року на 10.00 годину в сесійній залі ради з порядком денним:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2022 року  № 1-45/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2023 рік (2357400000)».

2. Про передачу матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Уманської міської ради на баланс комунального підприємства «Уманське ремонтно-експлуатаційне управління № 3» Уманської міської ради.

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 5, м. Умань та передачу її у власність.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Митрополита Шептицького (Першотравнева), 84-А, м. Умань та передачу її у власність.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Небесної Сотні, 30А-2, м. Умань та передачу її у власність.

6. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою: вул. Європейська, 31, м. Умань.

7. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: вул. Європейська, 11, м. Умань.

8. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: вул. Захисників України (Комарова), 10, м. Умань.

9. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Аеродромна, 10, м. Умань.

10. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Велика фонтанна, 64, м. Умань.

11. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою:                          вул. Виговського, 37, м. Умань.

12 Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Ганжі, 6,    м. Умань.

13. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Героїв Рятувальників (Мічуріна), 5, м. Умань.

14. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою:  вул. Грушевського, 43, м. Умань.

15. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Кармелюка, 51, м. Умань.

16. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Комарницького, м. Умань.

17. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. М.Залізняка, 5, м. Умань.

18. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою:   вул. Михайлівська, 62, м. Умань.

19. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою:  вул. Михайлівська, 104, м. Умань.

20. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Павлова, 44, м. Умань.

21. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Піддубного, 25, м. Умань.

22. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Потоцького, 17, м. Умань.

23. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Праці, 49, м. Умань.

24. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою:  вул. Саксаганського, 67, м. Умань.

25. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Симона Петлюри (Маяковського), 39, м. Умань.

26. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Успенська, 21/1, м. Умань.

27. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Шухевича, 12, м. Умань.

28. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: пров. Ясний, 1, м. Умань.

29. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки за адресою: вул. Небесної Сотні, 22, м. Умань.

30. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. Індустріальна, 50-А, м. Умань.

31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за адресою: пров. І.Богуна, 7-А, м. Умань.

32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Виговського, 37, м. Умань та передачу її в постійне користування.

33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Кизила Андрія, 4-А, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Саксаганського, 2, м. Умань та передачу її в постійне користування.

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Тищика, 8, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: пров. І.Богуна, 7, м. Умань та передачу її в постійне користування.

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: пров. І.Богуна, 17-А, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.

38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Ольги Діденко (Декабристів), 24, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.

39. Про надання в користування на умовах оренди земельної ділянки за адресою: вул. Енергетична, 21Д-36, м. Умань.

40. Про надання в користування на умовах оренди земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 16, м. Умань.

41. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Гайдамацька, 3-А, м. Умань.

42. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Європейська, 33А-1, м. Умань.

43. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Захисників України (Комарова), 7А-1, м. Умань.

44. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Незалежності, 8А-7, м. Умань.

45. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Незалежності, 69А-7, м. Умань.

46. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Тищика, 19-Б, м. Умань.

47. Різне.

ІI. В засіданні Уманської міської ради депутати можуть брати участь в режимі онлайн, про що повідомити секретаря міської ради до 09:00 години 20 січня 2023 року.

III. Запросити до участі в роботі сесії начальників виконавчих органів Уманської міської ради, керівників підприємств, установ та
організацій м. Умань, депутатів Черкаської обласної ради від Уманського округу, представників медіа: ТК «Умань», ТК «Ільдана», телеканалу «Умань Стрім», регіонального тижневика «Умань».

 

Прочитано 560 разів