Версія для друку
П'ятниця, 20 січня 2023 11:46

Онлайн-проєкт «Обери майбутнє» за сприяння Проєкту "Економічна підтримка України"

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Хочете відкрити чи відновити власний бізнес?

Ставайте учасником/цею за напрямом «бізнес-ідея» в Онлайн-проєкті «Обери майбутнє» за сприяння Проєкту "Економічна підтримка України". 

Учасниками проєкту можуть бути мешканці та внутрішньо переміщені особи (ВПО), що проживають зараз в Дніпропетровській, Полтавській та Черкаській областях.

У межах проєкту заплановані консультації з  візії, місії та цінності,  бізнес плану та маркетингу,  інтернет маркетингу та ефективних продажів, юридичних засад ведення бізнесу та грантрайтінгу. 

Матимете можливість разом з досвідченими експертами з розвитку бізнесу розробити власний бізнес-план та провести краш-тест своїх ідей.

Навчання відбуватиметься онлайн, на платформі Zoom, в першій половині дня з понеділка по п'ятницю. Учасникам буде доступний відеозапис занять.

Онлайн-навчання в проєкті кар'єрних можливостей https://bit.ly/3RgdepW

Участь у проєкті безоплатна, але відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Протягом трьох днів після заповнення форми з Вами зв'яжеться представниця проєкту і зорієнтує щодо деталей, програми та механіки проєкту.

За додатковою інформацією  —  +38 (073) 020 10 04 / Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., локальна координаторка проєкту Лілія Шеіна

 

Прочитано 563 разів