П'ятниця, 17 березня 2023 12:22

Відбулась 49 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

17 березня відбулась 49 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання.

Перед початком сесії Уманський міський голова Ірина Плетньова вручила Подяку міського голови за допомогу в матеріальному забезпеченні батальйону територіальної оборони міста Умань Олександру Рошку.

Також Ірина Григорівна відзначила стипендіатів, перспективних спорстменів, переможців конкурсу на отримання міських стипендій цінними подарунками:

  1. Дзерожинську Поліну В’ячеславівну, 2008 року народження, має звання кандидат у майстри спорту України, член національної збірної команди України (кандидат) з легкої атлетики, переможець кубку України з легкоатлетичних метань, переможець 10-го міжнародного турніру з легкоатлетичних метань «Діонісополіс» в м. Балчик (Болгарія), ТОП-1 з трьох видів метань у своїй віковій категорії, рекордсменка України у своїй віковій групі;
  2. Канєвську Вікторію Володимирівну, 2007 року народження, має І спортивний розряд, член національної команди України з футболу (кандидат), гравець жіночого футбольного клубу «Пантери»-Умань, учасниця першого раунду відбору Євро-2023 та другого раунду відбору, що відбудеться 02-07 березня 2023 року у Болгарії, учасниця чемпіонату та кубку України серед жіночих команд вищої ліги;
  3. Колісніченка Дмитра Олександровича, 2002 року народження, має звання майстер спорту України, член національної збірної команди України з боксу (кандидат), бронзовий призер чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22-х років;
  4. Лозану Данилу Олександровичу, 2002 року народження, має звання майстер спорту України, член національної збірної України з боксу (кандидет), срібний призер чемпіонату України з боксу серед молоді, переможець чемпіонату світу з боксу серед студентів;
  5. Миргородській Анні Вікторівні, 2007 року народження, має І спортивний розряд, член національної команди України з футболу (кандидат), гравець жіночого футбольного клубу «Пантери»-Умань, учасниця першого раунду відбору Євро-2023 та другого раунду відбору, що відбудеться 02-07 березня 2023 року у Болгарії, учасниця чемпіонату та кубку України серед жіночих команд вищої ліги;
  6. Пензаю Андрію Федоровичу, 2005 року народження, має звання майстер спорту України, член національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное (кандидат), тричі переможець чемпіонату України серед юніорів, переможець міжнародної регати «Olympic Hopes Regatta 2022», учасник чемпіонату світу;
  7. Скакуну Андрію Ігоровичу, 2002 року народження, має звання майстер спорту України, член національної збірної команди України з боксу (основний склад), срібний призер чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22-х років, бронзовий призер чемпіонату України з боксу серед чоловіків (еліта);
  8. Телепеньку Ярославу Миколайовичу, 2002 року народження, має звання майстер спорту України, член національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное (кандидат), бронзовий призер чемпіонату України серед юніорів, бронзовий призер чемпіонату України серед дорослих.

   На сесії депутати розглянули та прийняли такі рішення:

  1. Про здійснення державної регуляторної політики Уманською міською радою та її виконавчим комітетом у 2022 році.
  2. Про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Уманської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  3. Про доповнення до Плану діяльності Уманської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.
  4. Про затвердження міської цільової Програми забезпечення цивільно- військового співробітництва та розвиток шефства над військовою частиною ***** Збройних сил України на 2022-2024 роки у новій редакції.
  5. Про затвердження цільової Програми забезпечення цивільно-військового співробітництва з військовою частиною ***** Міністерства оборони України на 2023-2025 роки.
  6. Про затвердження цільової Програми забезпечення цивільно-військового співробітництва з військовою частиною ***** Міністерства оборони України на 2023-2025 роки.
  7. Про затвердження цільової Програми співробітництва між Уманською міською радою та державною установою ******** (№ ***)» Міністерства юстиції України на 2023-2025 роки.
  8. Про втрату чинності рішення Уманської міської ради від 21 серпня 2015 року № 4-73/6 «Про утворення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Уманській міській раді».
  9. Про затвердження Програми забезпечення учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил і бійців - добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, та членів їх сімей житлом у 2021-2025 роках у новій редакції.
  10. Про внесення змін до рішення міської ради від 30.04.2021 р. № 14-13/8 «Про затвердження Положення про цільовий фонд Уманської міської ради».
  11. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2022 року № 1-45/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2023 рік (2357400000)».
  12. Про передачу на зберігання документації ліквідованого Уманського міського камерного хору.
  13. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови в м. Умань, обмеженої вулицями Небесної Сотні, Європейською, провулком Садовим, вулицями Республіканською та Садовою.
  14. Про затвердження Програми управління комунальним майном Уманської міської територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції.
  15. Про внесення доповнень до рішення Уманської міської ради від 28.02.2023 № 23-48/8 «Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Уманської міської територіальної громади у державну власність».
  16. Про встановлення цільового призначення для використання об’єкта оренди – частини замощення за адресою: площа Соборності, 1.
  17. Про надання згоди на прийняття майна з державної власності у комунальну власність Уманської міської територіальної громади.
  18. Про затвердження інформаційної та технологічної карток адміністративної послуги управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради в новій редакції.
  19. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою: вул. Олени Теліги, 3-В, м. Умань для продажу на конкурентних засадах (земельних торгах).
  20. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: Об’єднання садівничих товариств м. Умані СТ «Дорожник», ділянка № 1171, м. Умань, з метою передачі її у власність.
  21. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: Об’єднання садівничих товариств м. Умані СТ «Ремонтник», ділянка № 766, м. Умань, з метою передачі її у власність.
  22. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Академіка Амосова, 16, м. Умань, з метою передачі її у власність.
  23. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: вул. Гонти, 47, м. Умань.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 24, м. Умань та надання в користування на умовах оренди.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Комарницького, м. Умань та встановлення особистого строкового земельного сервітуту.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Індустріальна, 44, м. Умань.
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: вул. Незалежності, 67, м. Умань.
  28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: вул. Осташівська, 4, м. Умань.
  29. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Комарницького, 2-1, м. Умань.
  30. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Комарницького, 2-2, м. Умань.
  31. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Короленка, 1, м. Умань.
  32. Про припинення дії договору з ТОВ «РОСЬ» та відмову в поновленні договору оренди землі за адресою: вул. Небесної Сотні, 40-Б, м. Умань.
  33. Про скасування рішення Уманської міської ради від 11 листопада 2022 року № 18-43/8 «Про надання дозволу на впровадження програмного комплексу з управління земельними ресурсами громади».
  34. Різне.

Прочитано 235 разів