Версія для друку
П'ятниця, 17 березня 2023 12:55

Про проведення весняної акції «За чисте довкілля»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 30, пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до пріоритетів формування громадянської позиції і національно-патріотичне виховання - здійснення заходів, спрямованих на відродження національно-патріотичного виховання, утвердження громадянської свідомості і активної життєвої позиції молоді в рамках щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів та з метою забезпечення збереження та примноження зелених насаджень, поліпшення естетичного, санітарного стану територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення:

  1. Провести в Уманській міській територіальній громаді з 20 березня по 13 квітня 2023 року весняну акцію «За чисте довкілля».
  2. Структурним підрозділам міської ради, керівникам підприємств, організацій, установ, незалежно від форм власності, навчальних закладів, квартальним комітетам, громадським формуванням та громадянам Уманської міської територіальної громади протягом весняних акцій забезпечити своєчасну посадку декоративних та фруктових дерев, кущів, багаторічних квітів на власних, прилеглих та закріплених територіях, забезпечити виконання заходів з упорядкування, в тому числі, приведення до належного естетичного та санітарного стану вулиць, прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, скверів, інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення.
  3. Вивезення сміття, гілля та опалого листя, зібраного під час проведення весняної акції «За чисте довкілля» з 20 березня по 13 квітня 2023 року, здійснювати на міський полігон твердих побутових відходів (далі – ТПВ).
  4. Уманському комунальному підприємству «КОМУНАЛЬНИК» (Назаров С.В.) приймання сміття, гілля та опалого листя на міському полігоні ТПВ з транспорту, задіяному у акції, проводити безоплатно.
  5. Засобам масової інформації міста забезпечити широке висвітлення підготовки та проведення весняної акції.
  6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на відділ житлово-комунального господарства Уманської міської ради (Харченко В.П.).

 

Прочитано 382 разів