Версія для друку
Вівторок, 10 березня 2015 17:13

В єдності – сила!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Під таким гаслом 10 березня на Центральній площі міста відбулась молодіжна культурно-мистецька акція з нагоди відзначення 150-річчя з дня першого публічного виконання Державного Гімну України.

До присутніх звернувся виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій: «Шановна молодь – ініціатори проведення даної акції, саме від Вашої активної громадської позиції залежить доля нашої Батьківщини. Наша сила –  це наша внутрішня єдність у прагненні до змін. Переконаний, що у нас вистачить віри і терпіння, щоб гідно відповісти на виклики сьогодення і збудувати сучасну, економічно розвинену, соціально-справедливу державу, в якій кожен громадянин матиме гідні умови для життя та праці».

Усі учасники акції дружними оплесками підтримали виступ вокального тріо «Гонта», молодіжний флешмоб «Моя Україна!» студентів спеціальності «Хореографія» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка і дружно підхопили: «Ще не вмерла України...» разом з народним самодіяльним ансамблем пісні та танцю «Хлібодари» Уманського національного університету садівництва. Україна – єдина!









Прочитано 1395 разів