Версія для друку
Понеділок, 06 квітня 2015 14:07

Увага! Конкурс!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Маршрут руху:

у прямому напрямку  - залізничний вокзал, вул. Жовтневої революції, вул. Р.Чорного, ринок,  вул. Радянська, вул. Леніна, вул. Тищика, вул. Залізняка, дачі «Олександрівка»;

у зворотному  напрямку  - дачі «Олександрівка», вул. Залізняка, вул. Тищика, вул. Леніна,  вул. Жовтневої революції, вул. Р.Чорного, ринок,  вул. Радянська, вул. Жовтневої революції, залізничний вокзал.

Кількість оборотних рейсів – 4.

Режим руху: у звичайному режимі; інтервал руху: згідно графіка руху.

Періодичність здійснення перевезень: сезонний.

 

Основні умови конкурсу:

 Конкурс проводиться відповідно до вимог статей 7,44 Закону України «Про автомобільний транспорт», постанов Кабінету Міністрів України  від 03.12.2008 р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», від 18.02.1997 р. №176 «Про затвердження Правил надання послуг  пасажирського автомобільного транспорту». 

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт конкурсу окремо заяву за формою, визначеною згідно з додатком 1 до Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. № 1081, і такі документи:

1) нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);

2) перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті,  із  зазначенням  марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/без місця водія»),   VIN-коду  транспортного  засобу,  державного  номерного знака, року випуску транспортного засобу;

3) копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті;

4) документ, що підтверджує внесення плати за участь у конкурсі із зазначенням дати проведення конкурсу;

5) копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;

6) копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);

7) перелік   транспортних   засобів,   пристосованих   для перевезення   осіб   з   обмеженими  фізичними  можливостями,  які пропонуються  для  роботи  на  автобусному  маршруті, або письмова інформація  про  їх відсутність;

8) анкету за формою, визначеною згідно з додатком 5 до Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого  постановою КМУ від 03.12.2008 року № 1081;

9)   копія  штатного  розпису,  податкового  розрахунку  сум доходу,  нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум  утриманого  з  них податку (форма N 1ДФ) за останні повні два квартали. Крім зазначених документів, претендент подає конкурсні пропозиції, які включають інформацію (в довільній формі) про наявність та характеристику виробничої бази, умови підтримання належного технічного та санітарного стану рухомого складу, умови контролю технічного стану транспортних засобів перед виїздом, про інвестиційний розвиток суб’єкта господарювання та соціальний ефект від його діяльності, умови контролю за станом здоров'я водіїв, досвід роботи.

            Документи   для  участі  в  конкурсі нумеруються й прошиваються. Їх підписує уповноважена особа перевізника-претендента й скріплює печаткою з позначенням кількості  сторінок цифрами і словами.

 Документи  для  участі   в  конкурсі  подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах):Конверт (пакет) з позначкою "N 1" містить документи для участі в конкурсі. Конверт (пакет) з позначкою "N 2" містить документи з інформацією про  те,  на  який  об'єкт  конкурсу  подає  документи перевізник-претендент.

Документи на конкурс приймаються щоденно з дня опублікування оголошення до 17.15 год. 05 травня 2015 року за адресою: м. Умань, пл. Леніна, 1, економічний відділ міської ради, к.317. Режим роботи: щоденно з 8.00 до 17.15 год., у п’ятницю з 8.00 до 16.00 год., обідня перерва – з 13.00 год. до 14.00 год., вихідні – субота, неділя.

Ознайомитися з умовами конкурсу та отримати бланки документів можна за адресою:        м. Умань, пл.Леніна, 1, економічний відділ виконкому міської ради, к.317.

Конкурс буде проведено за адресою: м. Умань, пл. Леніна, 1, мала зала засідань виконкому, ІІ поверх, 20 травня 2015 року о 10.00 год.

Розмір плати за участь у конкурсі складає 1500 грн. за один об’єкт конкурсу. Реквізити:  ГУДКСУ у Черкаській області, МФО 854018, р/р 35428201032947, код 04061613, одержувач - виконком Уманської міської ради, призначення - плата за участь у конкурсі з перевезення пасажирів 20 травня 2015 р.

 Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: 3-72-78; електронна адреса:      e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;   адреса веб-сайту: www.uman-rada.qov.ua.

 

Основні умови конкурсу:

Перевезення пасажирів здійснюватимуть автобуси, які відповідають вимогам стандарту ДСТУ UN/ECE R 36-03-2002 року, пасажиромісткістю більше 22 пасажирів класу І. Технічні показники відповідно ДСТУ ECE R 36-03-2002 року, ДСТУ 3649, ДСТУ 2543.

Екологічні показники відповідно ДСТУ 4277:2004 року.

Перевізники зобов’язані виконувати перевезення пасажирів за затвердженими замовником графіками руху.

Умови перевезень пасажирів міськими автобусними маршрутами, що повинні виконувати автомобільні перевізники:

1) Виконання вимог законодавчих і нормативно-правових актів України у сфері перевезення пасажирів.

2) Забезпечення якісного і безпечного руху на маршруті.

3) Захист прав споживачів під час їх транспортного обслуговування.

4) Забезпечення надійності, комфортності та безпеки  транспортних засобів, що працюватимуть маршрутом.

            5) Надання соціально значущих послуг автомобільного транспорту - перевезення пільгових категорій громадян: - без надання компенсації з бюджету − згідно конкурсних пропозицій перевізників;

- з наданням компенсації з бюджету – в обсягах, визначених договором між перевізником і управлінням праці та соціального захисту населення міської ради.

6) Здійснення обов’язкового страхування пасажирів від нещасних випадків на транспорті згідно із законодавством.

7) Наявність у персоналу відповідних знань та кваліфікації стосовно порядку надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

8) Використання на маршрутах сертифікованих автобусів для міських маршрутів.

9) Забезпечення утримання в належному технічному й санітарному стані рухомого складу та зберігання транспортних засобів згідно з вимогами законодавства, здійснення контролю за технічним станом транспортних засобів перед виїздом на маршрут, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, забезпечення медичного контролю за станом здоров’я  водіїв.

10) Використання для перевезення пасажирів автобусів, двигуни яких відповідають чинним державним стандартам з екологічної безпеки.

11) Визначення місць зупинки автобусів автопавільйонів з відповідною інформацією про рух автобусів.

12) Забезпечення регулярності руху, виконання затверджених графіків руху не менше 95%, ведення обліку виконаних рейсів.

13) Забезпечення оновлення рухомого складу.

14) Створення конкурентного середовища.

15) Забезпечення роботи на об'єкті конкурсу, який включає міський автобусний маршрут загального користування,  не менш як одного транспортного засобу, пристосованого   для   перевезення  осіб  з обмеженими  фізичними можливостями.

16) Наявність у перевізника резерву автобусів для заміни рухомого складу в разі виходу техніки з ладу.

17) Використання на міських маршрутах загального користування автобусів, які є власністю, співвласністю перевізника або взяті в лізинг.

18) Вартість проїзду пасажирів - за тарифами відповідно до чинного законодавства.

               Перевага у конкурсі буде віддаватися тим суб'єктам господарювання, у наявності яких є спеціально обладнаний транспорт для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (хоча б один на маршрут).  

Конкурсний комітет
Прочитано 1288 разів