Четвер, 09 квітня 2015 13:51

В Умані проходить Чемпіонат України з жіночого футболу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

8 квітня на стадіоні «Уманьферммаш» відбулося урочисте відкриття Чемпіонату України з жіночого футболу. На змагання всеукраїнського масштабу приїхало 15 дівочих команд з Тернопільської, Житомирської, Волинської областей та міст Одеса, Івано-Франківськ, Чернігів, Харків, Суми, Хмельницький, Миколаїв, Київ, Костопіль, Лисичанськ, Умань.

Федерація футболу України довірила організацію та проведення чемпіонату нашому місту завдяки перемогам вихованок Уманської дитячо-юнацької спортивної школи «Пантера-1» і «Пантера-2» у змаганнях з футзалу. Саме вони цьогоріч представлятимуть Умань на чемпіонаті.

На гостинній уманській землі учасниць Чемпіонату України привітав виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій. Він побажав дівчатам результативної гри та нових спортивних звершень, а вболівальникам – задоволення від гарного футболу.

Чемпіонат України з футболу серед дівочих команд триватиме до 11 квітня. Саме в переддень Великодня відбудеться нагородження переможців. Сподіваємося, серед них буде уманська команда.







Прочитано 1205 разів