П'ятниця, 17 квітня 2015 18:45

Умань прийняла Прапор доброчинності

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З метою формування у підростаючого покоління патріотичної свідомості, загальнолюдських цінностей та моралі, шанобливого ставлення до національної символіки та доброчинної діяльності лідери учнівського самоврядування міста Умань долучилися до обласного квесту «Прапор доброчинності», який започаткували голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко та голова Черкаської облради Валентина Коваленко.

17 квітня Умань прийняла Прапор доброчинності на базі Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – колегіум» від представників відділу освіти м. Монастирище.

Педагогічним та учнівським колективами НВК № 7 з нагоди прийняття прапору було підготовлено урочисту програму, під час якої директор школи Любов Матвієнко розповіла про роботу волонтерського загону «Відкриті серця» та інші проекти, направлені на виховування у дітей небайдужого ставлення до людей, які поряд і яким потрібна допомога.

Заступник міського голови Людмила Кирилюк подякувала педагогам НВК № 7 за те, що вони виховують дітей справжніми людьми і патріотами, які не стоять осторонь, а долучаються до доброчинної діяльності і примножують добрі справи. Також Людмила Миколаївна взяла участь у започаткуванні трояндової алеї, що розташована на території колегіуму.

 









Прочитано 1405 разів