Понеділок, 10 серпня 2015 10:50

Складемо пазл – отримаєм майданчик

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

В урочистій церемонії відкриття виставки взяли участь заступник міського голови Людмила Кирилюк і директор Національного дендрологічного парку «Софіївка» Іван Косенко.

За словами організатора Олександра Загороднього, виставка є підсумком щорічного всеукраїнського конкурсу, під час якого фотографи у своїх роботах намагалися передати зворушливі миті людяності і прояви благодійності по відношенню до дітей, людей похилого віку, людей з обмеженими фізичними можливостями. На виставці представлено 40 фоторобіт – переможців конкурсу.

Відвідувачі фотовиставки мали змогу не лише переглянути фотографії, а й також взяти участь у благодійній акції із збору коштів на встановлення сучасного спортивного майданчика для занять street workout, який останнім часом набуває все більшої популярності серед молоді. Для цього треба зібрати великий пазл з 2000 елементів із зображенням спортивного майданчика.

– Встановлення такого майданчика – це інвестиції у здоров’я нашої молоді і майбутнє нашої країни, – зазначила Людмила Кирилюк. – Зараз міська влада займається питанням надання земельної ділянки, на якій буде розташовано спортивний майданчик.

На завершення заходу ССК «Амарант» подарував усім присутнім запальний східний танець.

Довідково: виставка працюватиме з 7 по 28 серпня в будні дні з 17-00 до 21-00.у вихідні дні з 14-00 до 21-00

Для уманчан вхід в «Софіївку» на виставку «Благодійність крізь призму обʼєктива» вільний (за запрошенням). Запрошення можна отримати в благодійному фонді «Воля» за адресою вул. Коломенська, 12, стадіон «Уманьферммаш», оф. 6, тел. 4-20-21.

Прочитано 1071 разів