Вівторок, 10 травня 2016 13:01

Уманські веслувальники привезли низку нагород з кубка України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У Дніпропетровську завершився кубок України з веслування на байдарках і каное пам'яті олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської.

У змаганнях взяли участь 400 спортсменів, з них 224 дорослих та 176 юніорів. 24 команди представляли 22 області України.

Змагання були досить представницькими: 2 заслужені майстри спорту, 32 майстрів спорту України  міжнародного класу, 132 майстрів спорту України, 159 КМС.

         До складу збірної команди Черкаської області увійшли вихованці відділення веслування на байдарках і каное Уманської ДЮСШ №1, представники Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» України, а саме: Наталія Мельник, Богдан Щербак, Назар Щербак, Олександр Гарань, Юлія Юрійчук, Владислав Мегесь, Ярослав Фріюк,  Владислав Карнаух, Микола Чаплоуцький – студенти факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини,  Богдан Жовтюк – студент агротехнічного коледжу, Олександр Будков, Михайло Біленький, Анастасія Івасюк.

         Юлія Юрійчук  здобула золоту  нагороду та малий кубок олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської у заїзді байдарок-одиночок  на дистанції 500 м. Також Юлія стала срібним призером на дистанції 200 метрів у заїзді байдарок-одиночок та на дистанції 500 метрів у заїзді байдарок-двійок.

         Золоті нагороди отримали юніори Владислав Мегесь, Ярослав Фриюк, Богдан  Жовтюк на дистанції 1000 метрів у заїзді байдарок-четвірок.

         Золоту медаль кубку України отримав Владислав Мегесь на дистанції 1000 метрів у заїзді байдарок-одиночок.

         Золоту нагороду отримала Наталія Мельник на дистанції 1000 метрів у заїзді байдарок-двійок.

         Бронзу здобув Олександр  Гарань на дистанції 1000 метрів у заїзді байдарок -одиночок.

         Срібло на дистанції 1000 м у заїзді байдарок-двійок та бронзу на дистанції 500 м у заїзді байдарок-четвірок здобула Анастасія Івасюк.

         Команда Черкаської області посіла восьме загальнокомандне місце серед 24 команд України.

Такий виступ є безперечним успіхом уманської школи веслування, а це заслуга тренерів Олександра Іщенка, Олександра Рожанського, Тетяни Івасенко, Владислава Грязнова

Вітаємо переможців та їх тренерів.

Прочитано 1048 разів