Версія для друку
Четвер, 06 липня 2017 16:18

Нові перемоги уманських веслярів на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В місті Дніпро завершився особистий чемпіонат України з веслування на байдарках і каное.

В змаганнях взяли участь 200 учасників, що представляли 23 області України.

До складу збірної команди Черкаської області увійшли уманчани, а саме: Олександр Гарань, Юлія Юрійчук, Владислав Мегесь, Ярослав Фріюк, Владислав Карнаух, Микола Чаплоуцький,  Богдан Жовтюк.

         Нагороди здобули:

Юлія Юрійчук здобула золоті нагороди у заїзді байдарок – двійок на дистанції 1000 м та у заїзді байдарок – четвірок на дистанції 200 м.  Також Юлія стала срібним призером на дистанції 500 метрів у заїзді байдарок – четвірок та бронзовим призером у заїзді  байдарок – четвірок  на  дистанції 500 м.

 Владислав Мегесь здобув срібну нагороду у заїзді байдарок – четвірок  на дистанції 200 м, три бронзових нагороди у заїзді байдарок – четвірок  на дистанціях 1000 м та 500 м, та у заїзді байдарок – двійок на дистанції 500 м.  

Олександр Гарань  здобув  срібну   нагороду  у заїзді байдарок – четвірок на дистанції 200 м, та три бронзових нагороди у заїзді байдарок – четвірок  на дистанціях 1000 м та 500 м та у заїзді байдарок – двійок на дистанції 500 м.  

Богдан Жовтюк здобув  срібну   нагороду  у заїзді байдарок – четвірок  на дистанції 200 м, та дві  бронзових нагороди у заїзді байдарок – четвірок  на дистанціях 1000 м та 500 м.

Юлія Юрійчук готується до виступу у складі збірної команди України на чемпіонаті Європи серед дорослих, що відбудеться 11-16 липня у Болгарії.  

Владислав Мегесь та Олександр Гарань готуються до виступу у складі збірної команди України на чемпіонаті світу серед молоді до 23 років, що відбудеться наприкінці липня у Румунії.  

Такий виступ є безперечним успіхом тренерів Володимира Іщенка, Олександра Рожанського, Тетяни Івасенко, Владислава Грязнова а все разом - успіх уманської школи веслування.

Вітаємо переможців та їх тренерів.

Прочитано 1060 разів