Версія для друку
Вівторок, 09 січня 2018 11:22

В Умані відбулась нарада щодо увічнення пам’яті Героїв Уманщини, загиблих в зоні АТО

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Питання щодо увічнення пам’яті Героїв Уманщини, загиблих в зоні АТО було розглянуто на нараді 4 січня на чолі з міським головою Олександром Цебрієм.

Олександр Володимирович зазначив, що в місті приділяється велика увага увічненню пам’яті Героїв, які загинули на сході країни: зокрема, проводиться перейменування вулиць та скверів, встановлюються меморіальні дошки, триває підготовка до друку книги пам’яті, створення музею учасників АТО, спорудження пам’ятника Небесній Сотні та Героям Уманщини.

Нині продовжуються підготовчі роботи щодо встановлення елементу благоустрою, який увічнить пам’ять про загиблих в АТО земляків. З цього питання до міського голови звернулися представники громадських організацій міста, які також запропонували прискорити встановлення пам’ятної плити Герою України майору Андрію Кизилу біля обеліску Слави.

Посадові особи структурних підрозділів міської ради отримали відповідні доручення міського голови.

 «Це справа кожного з нас: зробити все, щоб наші хлопці, які віддали найдорожче – своє життя за нас всіх, були в наших серцях і залишились в пам’яті людей навіки», - зазначив міський голова Олександр Цебрій.

 

Прочитано 857 разів