Версія для друку
Четвер, 09 січня 2020 15:59

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА про закупівлю трубопроводів централізованого теплопостачання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Передбачається закупівля по проекту ДЕМО Україна трубопроводіві компонентів для централізованого теплопостачанняв місті Умань.В рамках проекту передбачено виконати реконструкцію з частковою заміною магістральних та квартальних мереж  централізованого теплопостачання.

Покупець – Уманське комунальне підприємство  "УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"

Джерела фінансування : Північна екологічна фінансова корпорація (NEFCO) та Шведське агентство з міжнародного розвитку (Sida)

Проведення міжнародних закупівель виконується  відповідно правил і умов NEFCO та буде проведено  групою реалізації проекту Покупця при сприянні шведської консалтингової компаніїAFRY DivisionEnergy – DistrictHeatingSystems.

Контрактом буде також передбачатись договір постачання додаткових послуг на умовах Orgalime S 2012 для постачання обладнання та OrgalimeS 2012S послуг з технічного нагляду за виконанням проектних та будівельно-монтажних робіт. 

Більш детально можна ознайомитись про міжнародні торги, що відповідають загальній інформації про закупівлі по програмі DemoUkrainaDH, на веб-сторінці https://dh-ukraine.nefco.org/procurement/

Прочитано 583 разів