Версія для друку
Понеділок, 12 вересня 2016 16:29

Уманські спортсмени привезли «золото» і «срібло» Кубку України з боксу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З 5 по 11 вересня у місті Маріуполь проходив Кубок України з боксу серед чоловіків. Також в рамках Кубку проходив престижний Меморіал пам’яті Макара Мазая. 

За 48 років існування Меморіалу Макара Мазая в турнірі взяли участь практично всі зірки боксу України, СРСР, СНД, країн дальнього та ближнього зарубіжжя, у тому числі: Віталій та Володимир Клички, А. Котельник, С. Дзінзірук, брати Сидоренки, В. Ломаченко, О. Усик, С. Деревянченко, О. Гвоздик, Є. Хитров та інші зірки боксу України.

Черкащину на цих змаганнях представляли шість боксерів: Сергій Мунька (60 кг), Мирослав Гончар (60 кг) та Ростислав Кравченко (75 кг) з Черкас, Євген Мазур (56 кг) з Чорнобаю та 2 уманських боксери Євген Овсянніков (49 кг) та Андрій Смирнов (64 кг).

За підсумками семиденних змагань Черкаська область посіла четверте командне місце, пропустивши вперед Донецьку, Вінницьку області та команду з м. Києва.

В особистому заліку ІІІ місце у Мирослава Гончара. Другі місця посіли Сергій Мунька та уманчанин Андрій Смирнов.

Єдиним, хто посів І місце з представників Черкаської області, став уманський легковаговик Євген Овсянніков.

Отож, Умань має срібну та золоту медалі Кубку України серед чоловіків та Меморіалу Макара Мазая. Вітаємо команду збірної Черкаської області з успіхом і окремо боксерів з міста Умань!  

Прочитано 1559 разів