Версія для друку
П'ятниця, 20 січня 2023 11:14

Відбулась 47 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

   20 січня відбулась 47 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання.

   На сесії депутати розглянули та прийняли такі рішення:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2022 року  № 1-45/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2023 рік (2357400000)».

2. Про передачу матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Уманської міської ради на баланс комунального підприємства «Уманське ремонтно-експлуатаційне управління № 3» Уманської міської ради.

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 5, м. Умань та передачу її у власність.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Митрополита Шептицького (Першотравнева), 84-А, м. Умань та передачу її у власність.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Небесної Сотні, 30А-2, м. Умань та передачу її у власність.

6. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою: вул. Європейська, 31, м. Умань.

7. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: вул. Європейська, 11, м. Умань.

8. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: вул. Захисників України (Комарова), 10, м. Умань.

9. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Аеродромна, 10, м. Умань.

10. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Велика фонтанна, 64, м. Умань.

11. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою:  вул. Виговського, 37, м. Умань.

12 Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Ганжі, 6,    м. Умань.

13. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Героїв Рятувальників (Мічуріна), 5, м. Умань.

14. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою:  вул. Грушевського, 43, м. Умань.

15. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Кармелюка, 51, м. Умань.

16. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою:  вул. Комарницького, м. Умань.

17. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. М.Залізняка, 5, м. Умань.

18. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою:   вул. Михайлівська, 62, м. Умань.

19. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою:  вул. Михайлівська, 104, м. Умань.

20. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Павлова, 44, м. Умань.

21. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Піддубного, 25, м. Умань.

22. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Потоцького, 17, м. Умань.

23. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Праці, 49, м. Умань.

24. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою:  вул. Саксаганського, 67, м. Умань.

25. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Симона Петлюри (Маяковського), 39, м. Умань.

26. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Успенська, 21/1, м. Умань.

27. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Шухевича, 12, м. Умань.

28. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту за адресою: пров. Ясний, 1, м. Умань.

29. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки за адресою: вул. Небесної Сотні, 22, м. Умань.

30. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. Індустріальна, 50-А, м. Умань.

31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки за адресою: пров. І.Богуна, 7-А, м. Умань.

32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Виговського, 37, м. Умань та передачу її в постійне користування.

33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Кизила Андрія, 4-А, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Саксаганського, 2, м. Умань та передачу її в постійне користування.

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Тищика, 8, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: пров. І.Богуна, 7, м. Умань та передачу її в постійне користування.

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: пров. І.Богуна, 17-А, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.

38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Ольги Діденко (Декабристів), 24, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.

39. Про надання в користування на умовах оренди земельної ділянки за адресою: вул. Енергетична, 21Д-36, м. Умань.

40. Про надання в користування на умовах оренди земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 16, м. Умань.

41. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Гайдамацька, 3-А, м. Умань.

42. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Європейська, 33А-1, м. Умань.

43. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Захисників України (Комарова), 7А-1, м. Умань.

44. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Незалежності, 8А-7, м. Умань.

45. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Незалежності, 69А-7, м. Умань.

46. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Тищика, 19-Б, м. Умань.

47. Різне.

За рішення Уманської міської ради проголосувало 23 депутата із 23 присутніх.

Прочитано 527 разів