Понеділок, 23 листопада 2015 15:36

Про розгляд заяв громадян з питань квартирного обліку

 

                                                                                               a gerb                                                                                                  

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

______________  № _______

Про розгляд заяв громадян

з питань квартирного обліку

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статей 15, 32, 33, 34, 36, 39, 40, 45, 46, 64 Житлового кодексу Української РСР, пунктів 8, 13, 14, 19, 20, 21, 22, 25, 26, 44, 46, 47 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР(далі Правила), затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних спілок від 11.12.1984 року № 470, постанови Черкаської обласної ради народних депутатів та президії Черкаської обласної ради профспілок від 29.12.1984 року № 396, розглянувши звернення громадян та взявши до уваги пропозиції громадської комісії з житлових питань

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

           1. Взяти  на  квартирний   облік  при  виконавчому комітеті  міської  ради  з   дати прийняття рішення:

           1) Рожок Л* В*, із сім’єю : ****, в список громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень          як багатодітну матір, яка має 5 дітей, згідно поданих документів та відповідно пунктів 13, 46, 47 Правил.

           Перебуває на квартирному обліку з 24.05.2013 року в списках загальної черги та першочергового одержання жилих приміщень, як багатодітна сім’я.

           Проживає  за адресою: ****в будинку, жилою площею ****кв.м., який належить на праві приватної власності **** де проживає **** осіб.

           2) Бровка В*В*,інваліда війни 2 групи, ****, одинака, включити в список громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень та в список інвалідів війни згідно поданої заяви,  посвідчення серія ****, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради ****,  та відповідно пунктів 14, 46, 47 Правил.

             Проживає  за адресою: **** в частині будинку ****на жилій площі 11,7кв.м., яка належить на праві приватної власності ****.

           3) Шентюрк Т*П* з сім’єю: **** на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень , згідно поданих документів, посвідчення серія****, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради ****,  та відповідно пунктів 13, 44 Правил.

Проживає за адресою:  ****  в ****квартирі, жилою площею ****кв.м., яка належить на праві спільної сумісної приватної власності ****власникам,  проживає **** осіб.    

          2. Включити в список громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень та в список інвалідів війни при виконавчому комітеті міської ради відповідно пунктів 46, 47 Правил

            1) Безносюка І*А*,  інваліда війни 3 групи, із сім’єю: *** згідно поданої заяви,  посвідчення серія *** №***, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради ***.

          Перебуває на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов з 24.07.1997 року в списку першочергового одержання жилих приміщень як учасник бойових дій .

          2) Бондаря А*П*, інваліда війни 3 групи, із сім’єю: *** згідно поданої заяви,  посвідчення серія *** №***, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради ***.

          Перебуває на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов з 24.10.1988 року в списку першочергового одержання жилих приміщень як учасник бойових дій .

           3) Колесніка Ю*І* інваліда війни 3 групи, із сім’єю: *** згідно поданої заяви,  посвідчення серія *** №***, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради ***.

          Перебуває на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов з 19.12.1991 року в списку першочергового одержання жилих приміщень як учасник бойових дій .

           4) Ткачука С*І* інваліда війни 3 групи, із сім’єю: *** згідно поданої заяви,  посвідчення серія *** №***, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради ***.

          Перебуває на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов з 25.01.1995 року в списку першочергового одержання жилих приміщень як учасник бойових дій .

           5) Стадника П*С* інваліда війни 3 групи, із сім’єю: *** згідно поданої заяви,  посвідчення серія *** №***, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради ***.

          Перебуває на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов з 14.06.2012 року в списку позачергового надання житла постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 категорії .

            3. Включити Скрипник Т*О*, одиноку, дружину померлого учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС 1 категорії **** , в список позачергового надання житла постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 категорії з 09.04.1998 року згідно пункту 5.5 рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 14.06.2012 року  № 197 "Про розгляд заяв громадян з житлово-комунальних питань" щодо поновлення  на квартирному  обліку при виконавчому комітеті міської ради , відповідно статті 20 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" та посвідчення № ****, виданого Черкаською облдержадміністрацією **** року.

           Скрипник Т.О. проживає за адресою: **** в**** квартирі, жилою площею **** кв.м., яка належить на праві приватної власності дочці ****  де проживає ****осіб.

4. Поновити на квартирному обліку Шинкарського Д*М*  в список позачергового надання житла постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 категорії з 21.03.1990 року , одинокого, інваліда війни  3 групи, учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС 1 категорії, згідно документів щодо перебування на квартирному обліку за місцем роботи на Уманському елеваторі, переданих листом філії публічного акціонерного товариства “Державна продовольчо-зернова корпорація України” “Уманський елеватор” від  17.11.2015 року № 829 (звільнений в 2008 році в зв’язку з виходом на пенсію по інвалідності).

Проживає за адресою:**** в **** квартирі, яка належить на праві власності сестрі ****.

          5. Відмовити Хохлову М*І* в поновленні на квартирному обліку з 12.04.1985 року, в зв’язку з тим, що рішенням виконкому від 22.11.2012 року Хохлов М.І. був знятий з квартирного обліку, у зв’язку з поліпшенням житлових умов та відсутністю підстав для перебування його на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

          Рішенням виконкому від 13.12.2001р №670, як працівнику **** йому була надана **** невпорядкована квартира по вул ****3, жилою площею **** кв.м., на сім’ю з 4-х осіб **** додатково (як вказано в рішенні) до  квартири по вул.****, жилою площею **** кв.м. Разом жила площа складала **** кв.м.

         Квартира по вул.****була поміняна в грудні 2009 року на * квартиру по вул.****, жилою площею **** кв.м. Обидві квартири приватизовані.

         6.Зняти з обліку громадян, потребуючих поліпшення житлових умов, при  виконавчому комітеті  міської  ради :

         1)Самохіна О*О*, інваліда війни 2 групи,  виключити зі списків позачергового надання житла та першочергового одержання жилих приміщень , де він перебує з 14.10.2010 року як учасник бойових дій ****, в зв’язку з забезпеченістю жилою площею , внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення , відповідно пунктів 26, 46, 47 Правил та статті 40 Житлового кодексу Української РСР.

          Самохін О.О. проживає за адресою: **** у впорядкованому будинку, жилою площею ****кв.м., який належить на праві приватної власності ****, проживає на даній площі ****осіб.

          2) Фурмана В*М*, інваліда війни 2 групи, виключити зі списків позачергового надання житла та першочергового одержання жилих приміщень , де він перебуває як учасник бойових дій ****, у зв’язку з забезпеченістю жилою площею , внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення , відповідно пунктів 26, 46, 47 Правил та статті 40 Житлового кодексу Української РСР.

         Фурман В.М. проживає за адресою:  **** в ****  квартирі, жилою площею **** кв.м., де проживає *** особи.

Згідно інформації з Держреєстру  прав власності на нерухоме майно Фурман **  має у власності будинок в селі ****

         7.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Клочка С.Л. та головного спеціаліста з ведення квартирного обліку виконавчого комітету Уманської міської ради Сугак Л.О.

В.о.міського голови,

секретар  міської ради                                                         О.В.Цебрій

Секретар виконавчого комітету                                           Л.П.Плотнікова

Прочитано 1198 разів