Середа, 27 грудня 2023 14:24

Про енергоменеджмент

gerbДану послугу найближчим часом, спільно з державою, запропонує АБ «УКРГАЗБАНК», у рамках програми «ТЕПЛА ОСЕЛЯ», як вагому допомогу населенню у підготовці до опалювального сезону та економії енергетичних ресурсів і коштів, за рахунок впровадження

gerbДержавним агентством з енергоефективності та енергозбереження України спільно з Дніпропетровською облдержадміністрацією та за підтримки проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» Заплановано проведення семінару на тему: «Тепло з альтернативних джерел енергії – крок до економічного розвитку регіонів України» на прикладі твердопаливної котельні потужністю 10,5 МВт (м. Дніпро, вул. Космічна, 17б). Дата проведення семінару 24 березня 2017 р.

gerbМіністерство закордонних справ України надало інформацію, що Державний комітет промисловості, енергетики і надрокористування Киргизької Республіки оголосив про проведення аукціону щодо надання ліцензії на право користування надрами, з метою проведення геолого-пошукових робіт на родовищі «Сари-Могол» і розробки на родовищі «Чон Алай» ділянки західна, розташованої в Алтайському районі Ошської області (Киргизька республіка).

gerbХ Міжнародна спеціалізована виставка «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА – 2017» – ключова подія на території України в сфері ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива відбудеться в м. Київ 7-9 листопада 2017 року на найбільшому в Україні міжнародному виставковому майданчику.

Сторінка 1 із 2