Середа, 03 лютого 2016 16:20

Про безоплатну передачу в комунальну власність вартості виконаних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт дороги по вул. Київській

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VІІ СКЛИКАННЯ

    ____СЕСІЯ

РІШЕННЯ

_________________ №_____

Про безоплатну передачу в комунальну

власність вартості виконаних робіт по

об’єкту «Капітальний ремонт дороги по

вул. Київській в м.Умань, Черкаської

області (І черга)»

Відповідно до частин другої та п’ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 197.1.16 Податкового кодексу України, Декларації про готовність до експлуатації об’єкта, який належить до І – ІІІ категорії складності № ЧК 143160050828 від 05.01.2016р.:

міська рада ВИРІШИЛА:

       1. Прийняти в комунальну власність та безоплатно передати на баланс Уманському комунальному підприємству «Комунальник» (Осауленко В.К.) від Департаменту капітального будівництва Черкаської обласної державної адміністрації вартість виконаних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт дороги по вул. Київській в м. Умань, Черкаської області (І черга)», загальною вартістю 4 592 793,05 (чотири мільйони п’ятсот дев’яносто дві тисячі сімсот дев’яносто три) гривни 05 копійок.

       2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Клочка С.Л. та постійну комісію ради з питань управління комунальною власністю (Панчук В.В.).

Міський голова

О.В. Цебрій

Прочитано 1051 разів