Четвер, 18 лютого 2016 08:50

Про приймання у комунальну власність територіальної громади м. Умань квартири №34 в житловому будинку за адресою: м. Умань, вул. Залізнична, 16


a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VІ скликання

____сесія

Р І Ш Е Н Н Я

_________­­­­­______ № _____________

Про приймання у комунальну власність

територіальної громади м. Умань

квартири №34 в житловому будинку

за адресою: м. Умань, вул. Залізнична, 16

Відповідно до частини п'ятої статті 16, частини першої статті 59, частин першої та другої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 3, 4 та 41 Закону України «Про передачу права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2015 року №348 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов», звернення Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Черкаської обласної державної адміністрації від 21.01.2016 року №56/01-25,

міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти безоплатно у комунальну власність територіальної громади м. Умань майно державної власності – двокімнатну квартиру загальною площею 53,8 кв. м., в тому числі житловою площею 29,6 кв. м., в житловому будинку за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Залізнична, буд. 16, кв. 34, вартістю 780 100,00 грн., придбаної за рахунок субвенції з державного бюджету Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи Черкаської обласної державної адміністрації для інваліда війни І групи Владики Віталія Вікторовича.
  2. Відділу житлово-комунального господарства у встановленому порядку утворити комісію з приймання-передачі житла у комунальну власність по акту та на баланс комунальному підприємству «Уманське ремонтно-експлуатаційне управління №3».
  3. Виконавчому комітету міської ради видати в установленому порядку ордер на заселення сім’ї інваліда війни І групи Владики Віталія Вікторовича, у складі 3 осіб відповідно до рішення обласної комісії з питань розподілу коштів по закупівлі житла для забезпечення сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції Черкаської ОДА.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та постійну комісію з питань управління комунальною власністю (Панчук В.В.).

Міський голова                                                                              О.В. Цебрій

Прочитано 1293 разів